Πως η ζωή στο Facebook επηρεάζει τις σχέσεις σας;

Πως η ζωή στο Facebook επηρεάζει τις σχέσεις σας;
Το ερώτημα «Πώς μετασχηματίζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις στην εποχή των κοινωνικών δικτύων;» θα επιχειρήσουν να απαντήσουν επιστήμονες στις 18 Ιανουαρίου 2012 (19:00-21:00 Μικρή Σκηνή) στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (Λεωφόρος Συγγρού 107-109).

Κύριοι ομιλητές σε αυτήν την εκδήλωση, ο Elias Aboujaoude: Διευθυντής Κλινικής Διαταραχών Ελέγχου της Παρόρμησης και Ιδεοψυχαναγκαστικών Διαταραχών, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Στάνφορντ (ΗΠΑ) και ο Κώστας Γεμενετζής: Ιατρός Ψυχαναλυτής, Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υπαρξιακής Ψυχανάλυσης.

Οι επιστήμονες θα αναλύσουν τους τρόπους με τους οποίους συνδέονται οι άνθρωποι στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, και θα δείξουν πως επηρεάζουν και σε ποιο βαθμό οι διαδικτυακές μας σχέσεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και σχετιζόμαστε με τους άλλους στην καθημερινή μας ζωή εκτός Διαδικτύου, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά δίκτυα επιδρούν στη διαμόρφωση των διαπροσωπικών μας σχέσεων.

Ο κύκλος «Το ιδιωτικό και το δημόσιο στο Διαδίκτυο» επιχειρεί να διερευνήσει πώς τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να αποδίδουμε στο Ίντερνετ τα χαρακτηριστικά του δημόσιου χώρου.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη, εντούτοις λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Η διανομή των δελτίων εισόδου θα ξεκινήσει 1 ώρα πριν την εκδήλωση.  

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.sgt.gr

In.gr Τεχνολογία

Αναλύσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: