Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πως η ζωή στο Facebook επηρεάζει τις σχέσεις σας;

Πως η ζωή στο Facebook επηρεάζει τις σχέσεις σας;

Τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και διαμορφώνουμε σχέσεις στον πραγματικό κόσμο στην εποχή του Facebook θα αναλύσουν δύο επιστήμονες της ψυχανάλυσης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στις 18 Ιανουαρίου σε μια εκδήλωση ανοικτή για το κοινό.

Το ερώτημα «Πώς μετασχηματίζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις στην εποχή των κοινωνικών δικτύων;» θα επιχειρήσουν να απαντήσουν επιστήμονες στις 18 Ιανουαρίου 2012 (19:00-21:00 Μικρή Σκηνή) στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (Λεωφόρος Συγγρού 107-109).

Κύριοι ομιλητές σε αυτήν την εκδήλωση, ο Elias Aboujaoude: Διευθυντής Κλινικής Διαταραχών Ελέγχου της Παρόρμησης και Ιδεοψυχαναγκαστικών Διαταραχών, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Στάνφορντ (ΗΠΑ) και ο Κώστας Γεμενετζής: Ιατρός Ψυχαναλυτής, Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υπαρξιακής Ψυχανάλυσης.

Οι επιστήμονες θα αναλύσουν τους τρόπους με τους οποίους συνδέονται οι άνθρωποι στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, και θα δείξουν πως επηρεάζουν και σε ποιο βαθμό οι διαδικτυακές μας σχέσεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και σχετιζόμαστε με τους άλλους στην καθημερινή μας ζωή εκτός Διαδικτύου, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά δίκτυα επιδρούν στη διαμόρφωση των διαπροσωπικών μας σχέσεων.

Ο κύκλος «Το ιδιωτικό και το δημόσιο στο Διαδίκτυο» επιχειρεί να διερευνήσει πώς τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να αποδίδουμε στο Ίντερνετ τα χαρακτηριστικά του δημόσιου χώρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, εντούτοις λόγω περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Η διανομή των δελτίων εισόδου θα ξεκινήσει 1 ώρα πριν την εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.sgt.gr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024