Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο συνιδρυτής της Apple επευφημεί τα... Windows Phone

Ο συνιδρυτής της Apple επευφημεί τα… Windows Phone

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρίσκει η Microsoft στην προσπάθειά της να εδραιώσει μια θέση στην αγορά των smartphone. Ο συνιδρυτής της Apple δηλώνει ενθουσιασμένος από τα Windows Phone, παρά το γεγονός ότι το iPhone παραμένει το smartphone που προτιμά. Ο Steve Wozniak χαρακτηρίζει τροχοπέδη το γεγονός ότι τα Mango υπολείπονται σήμερα εφαρμογών σε σχέση με το iOS και το Android.

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρίσκει η Microsoft, στην προσπάθειά της να εδραιώσει μια θέση στην αγορά των smartphone. Ο συνιδρυτής της Apple δηλώνει ενθουσιασμένος από τα Windows Phone, παρά το γεγονός ότι το iPhone παραμένει το smartphone που προτιμά. Ο Steve Wozniak χαρακτηρίζει τροχοπέδη το γεγονός ότι τα Mango υπολείπονται σήμερα εφαρμογών σε σχέση με το iOS και το Android, προσθέτει όμως ότι όσα app υπάρχουν στο Marketplace είναι πιο όμορφα «οθονιά προς οθονιά» στα Windows Phone.

O Wozniak χαρακτηρίζει το περιβάλλον «όμορφο» και τη χρήση του «διαισθητική». Μάλιστα, φτάνει να χαρακτηρίσει το Windows Phone του «φίλο, όχι απλά εργαλείο». Σε σύγκριση με τα smartphone που φέρουν Android, ο Wozniak θεωρεί ότι τα Windows Phone είναι τόσο καλύτερα που θα τα έθετε «εκτός ανταγωνισμού».

Ο Steve Wozniak εξέφρασε την άποψή του, σε τηλεφωνική συνέντευξή του, έχοντας στα χέρια του ένα Nokia Lumia (το μοντέλο του οποίου δεν αναφέρθηκε, αλλά θεωρείται ότι πρόκειται για το ισχυρότερο της σειράς που διατέθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ, το Nokia Lumia 900), δύο iPhone 4S και ένα Motorola RAZR (Αndroid).
Δείτε ένα κινητό με Windows (Nokia Lumia 710)

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024