Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα δημοφιλέστερα βίντεο στο YouTube το 2012

Τα δημοφιλέστερα βίντεο στο YouTube το 2012

Τα δημοφιλέστερα βίντεο στο YouTube ανακοίνωσε η υπηρεσία της Google. Στην κορυφή της λίστας το χορευτικό Gangnam Style του τραγουδιστή Psy της κορεάτικης ποπ έσπασε το ρεκόρ στα χρονικά του YouTube αφού δεν απέχει παρά μερικά view από το 1 δισεκατομμύριο (971.518.818, με 5.957.039  θετικές ψήφους και 415.760 αρνητικές). Το ίδιο βίντεο ήταν στην κορυφή της ελληνικής λίστας Top Trending Videos.

Τα δημοφιλέστερα βίντεο στο YouTube ανακοίνωσε η υπηρεσία της Google. Στην κορυφή της λίστας το χορευτικό Gangnam Style του τραγουδιστή Psy της κορεάτικης ποπ έσπασε το ρεκόρ στα χρονικά του YouTube αφού δεν απέχει παρά μερικά view από το 1 δισεκατομμύριο (971.518.818, με 5.957.039 θετικές ψήφους και 415.760 αρνητικές). Το ίδιο βίντεο ήταν στην κορυφή της ελληνικής λίστας Top Trending Videos.

  • Εντυπωσιακά υψηλός είναι ο χρόνος που ξοδέψαμε το 2012 μπροστά στο YouTube: 4 δισεκατομμύρια ώρες τον μήνα (που ισοδυναμεί με 456.318,211 χρόνια ζωής).
  • Πραγματοποιείται μεταφόρτωση βίντεο συνολικής διάρκειας 48 ωρών κάθε λεπτό, κάτι που σημαίνει ότι πραγματοποιείται μεταφόρτωση περιεχομένου διάρκειας 8 ετών κάθε μέρα.

Top Trending YouTube Videos:

  1. PSY – GANGNAM STYLE M/V
  2. Somebody That I Used to Know – Walk off the Earth (Gotye – Cover)
  3. KONY 2012
  4. «Call Me Maybe» by Carly Rae Jepsen – Feat. Justin Bieber, Selena, Ashley Tisdale & MORE!
  5. Barack Obama vs Mitt Romney. Epic Rap Battles Of History Season 2.
  6. A DRAMATIC SURPRISE ON A QUIET SQUARE
  7. WHY YOU ASKING ALL THEM QUESTIONS? .. #FCHW
  8. Dubstep Violin- Lindsey Stirling- Crystallize
  9. Facebook Parenting: For the troubled teen.
  10. Felix Baumgartner’s supersonic freefall from 128k’ – Mission Highlights

Για την επιλογή των δημοφιλέστερων βίντεο στο YouTube δεν ήταν αρκετός ο αριθμός των views, δηλαδή πόσες φορές έγινε η αναπαραγωγή τους. Η λίστα Top Trending YouTube Video διεθνώς και σε 50 χώρες διαμορφώθηκε συνυπολογίζοντας τα Share, τις αναζητήσεις, τα like και τις απαντήσεις (response).

H Google δημιούργησε ένα βίντεο από την λίστα των 10 δημοφιλέστερων βίντεο, με τον τίτλο YouTube Rewind 2012.

Ξέρετε ποιος είναι ο ΚΟΝΥ;

Ανάμεσά τους, ξεχωρίσαμε την μοναδική προσπάθεια για την σύλληψη του πλέον καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο για εγκλήματα όχι μόνο κατά των παιδιών που απαγάγει στην Ουγκάντα αλλά και για την τρομοκρατία που προκαλεί την μαζική τους μετανάστευση επί χρόνια, του διαβόητου -και άφαντου- KONY. Σας προτείνουμε να δείτε το διάρκειας περίπου 29 λεπτών βίντεο για την ανεπανάληπτη κινητοποίηση μέσω μιας πρωτόγνωρης εκστρατείας από το YouTube.

Η τιμωρία ενός ανήλικου κοριτσιού για ανάρτηση στο Facebook

Επίσης, σας προτείνουμε το βίντεο στην θέση 9 με τίτλο Facebook Parenting, που αφορά στην τιμωρία που επιβάλλει μπροστά στην κάμερα ένας πατέρας στην κόρη του, η οποία τολμάει να δημοσιεύσει στην σελίδα της στο Facebook επιστολή-διαμαρτυρία προς τους γονείς της.

Τα δημοφιλέστερα βίντεο του 2012 στην Ελλάδα

H λίστα με τα δημοφιλέστερα βίντεο στην Ελλάδα,περιλαμβάνει το τραγούδι «Πιο ψηλά» των VEGAS (Pop/Urban pop), το βίντεο για το «Πηδάω τα κύματα», Stavento & Πάολα (Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone – YOUNG GREECE by Vodafone), δύο τραγούδια που ερμηνεύει ο Παντελής Παντελίδης, το τραγούδι της DEMY, «Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια» και άλλα.

{{{related}}}

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

    Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Πέμπτη 09 Μαϊου 2024