Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
$7 ανά ταμπλέτα και $0,60 ανά smartphone από τη διαφήμιση το 2013

$7 ανά ταμπλέτα και $0,60 ανά smartphone από τη διαφήμιση το 2013

Σύμφωνα με την 12η έκδοση των Προβλέψεων για τους κλάδους της Τεχνολογίας, των ΜΜΕ και των Τηλεπικοινωνιών για το 2013 της Deloitte, ένα δισεκατομμύριο έξυπνα κινητά (smartphones) θα διατεθούν το 2013 και η διαφήμιση μέσω κινητών θα χωριστεί σε δυο κατηγορίες – σε ταμπλέτες (tablets) και έξυπνα κινητά.

Σύμφωνα με την 12η έκδοση των Προβλέψεων για τους κλάδους της Τεχνολογίας, των ΜΜΕ και των Τηλεπικοινωνιών για το 2013 της Deloitte, ένα δισεκατομμύριο έξυπνα κινητά (smartphones) θα διατεθούν το 2013 και η διαφήμιση μέσω κινητών θα χωριστεί σε δυο κατηγορίες – σε ταμπλέτες (tablets) και έξυπνα κινητά. «Διαχωρίζοντας τη διαφήμιση μέσω κινητών συσκευών, σε αυτή που απευθύνεται στα κινητά τηλέφωνα και σε εκείνη που απευθύνεται στις ταμπλέτες, οι διαφημιστές θα πρέπει να ξεκινήσουν να αναζητούν νέους τρόπους διαφήμισης, ειδικά για smartphones, όπως είναι τα διαδραστικά βίντεο ή τα παιχνίδια, ενώ παράλληλα οι ταμπλέτες μπορούν να δανειστούν περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί για PCs».

Επιπλέον, το 2013, ο κλάδος των smartphones μπορεί δημιουργήσει έσοδα της τάξεως των $4,9 δισ., ενώ η διαφήμιση σε ταμπλέτες έσοδα $3,4 δισ. Τα έσοδα ανά μονάδα, ωστόσο, αποκαλύπτουν μια διαφορετική δυναμική καθώς τα έσοδα από τη διαφήμιση προβλέπονται σε $7 ανά ταμπλέτα και $0,60 ανά smartphone (συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων μέσω εφαρμογών «in-app ads»).

Το 2013, σύμφωνα με τις Deloitte, η «κινητή διαφήμιση» ανθίζει, οι ταμπλέτες προπορεύονται ενώ, τα smartphones ακολουθούν. Η «κινητή διαφήμιση» – μια κατηγορία που συμπεριλαμβάνει τις ταμπλέτες, τα smartphones και άλλες συσκευές τηλεφώνων – θα αναπτυχθεί κατά 50 % αγγίζοντας τα $9 δισ. παγκοσμίως.

Οι Προβλέψεις για τους κλάδους Τεχνολογίας, ΜΜΕ και Τηλεπικοινωνιών βασίζονται σε παγκόσμια έρευνα με συνεντεύξεις και πληροφόρηση από πελάτες εταιριών-μελών της Deloitte, στελέχη της Deloitte, αναλυτές του κλάδου, ηγετικά στελέχη των κλάδων TMT, και χιλιάδες επαγγελματίες των εταιριών μελών ΤΜΤ του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024