Μέση τιμή 500 δολάρια

Τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι με Smart Glass το 2014, λέει η Deloitte

Τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι με Smart Glass το 2014, λέει η Deloitte
Τα «έξυπνα γυαλιά» της Atheer Labs  
Η Deloitte εκτιμά ότι το 2014 οι πωλήσεις των λεγόμενων «έξυπνων γυαλιών» θα φτάσουν τα 4 εκατομμύρια. Η πρόβλεψη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν συνυπολογίσει κανείς ότι η Google είναι η μόνη εταιρεία που έχει ορίσει την κατηγορία με το κλειστό πρόγραμμα συμμετοχής στο πρότζεκτ Google Glass Explorer, στο οποίο συμμετέχουν σήμερα περίπου 30.000 Αμερικανοί. Στο σκελετό του Google Glass υπάρχει μια πολύ μικρή οθόνη που αποδεικνύεται χρήσιμη για την άμεση μεταφορά σύντομων πληροφοριών, όχι όμως για την θέαση βίντεο μεγάλης διάρκειας. Για να επαληθευτεί η εκτίμηση της Deloitte θα πρέπει να δούμε νέες προτάσεις.  Δείτε εναλλακτικά smart glasses:Τα «έξυπνα γυαλιά» (Smart Glasses), τα βραχιόλια, τα ρολόγια φυσικής κατάστασης και άλλες συσκευές που φοριούνται (wearable computing) υπολογίζεται ότι θα πουλήσουν περίπου 10 εκατομμύρια τεμάχια μέσα στο 2014, αξίας $3 δισεκατομμυρίων.

Από τα φορέσιμα τεχνολογικά προϊόντα,
  • τα έξυπνα γυαλιά αναμένεται να αποφέρουν τα περισσότερα έσοδα από πωλήσεις περίπου 4 εκατομμυρίων τεμαχίων, με μέση τιμή λιανικής πώλησης της τάξεως των $500.
  • Υπολογίζεται να πωληθούν 4 εκατομμύρια έξυπνα βραχιόλια φυσικής κατάστασης, με μέση τιμή πώλησης τα $140 και
  • περίπου δύο εκατομμύρια έξυπνα ρολόγια με μέση τιμή πώλησης τα $200.

Αυτές είναι οι προβλέψεις για τους κλάδους τεχνολογίας, ΜΜΕ και τηλεπικοινωνιών της Deloitte, που βασίζονται σε παγκόσμια έρευνα με συνεντεύξεις και πληροφόρηση από πελάτες των εταιριών-μελών της Deloitte, στελέχη της Deloitte, αναλυτές του κλάδου, ηγετικά στελέχη των κλάδων και χιλιάδες επαγγελματίες των εταιριών μελών του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte που ασχολούνται με τους κλάδους αυτούς. Για να διαβάσετε ολες τις προβλέψεις της Deloitte επισκεφτετίτε την διεύθυνση http://www.deloitte.com/Predictions2014Διαβάστε επίσης στο in.gr Τεχνολογία, tech.in.gr:

In.gr Τεχνολογία

Αναλύσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: