Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
hol adsl plus πακέτο με Vodafone ΚαρτοInternet

hol adsl plus πακέτο με Vodafone ΚαρτοInternet

Μετά την ανακοίνωση της προσφοράς της WIND για την «καλοκαιρινή πρόσβαση στο Ίντερνετ» με ενσωματωμένη χρέωση στο πακέτο ADSL/σταθερής τηλεφωνίας, η hellas on line ξεκινά την προώθηση αντίστοιχης υπηρεσίας με το hol adsl plus πακέτο με το Vodafone ΚαρτοInternet.

Μετά την ανακοίνωση της προσφοράς της WIND για την «καλοκαιρινή πρόσβαση στο Ίντερνετ» με ενσωματωμένη χρέωση στο πακέτο ADSL/σταθερής τηλεφωνίας, η hellas on line ξεκινά την προώθηση αντίστοιχης υπηρεσίας
με το hol adsl plus πακέτο με το Vodafone ΚαρτοInternet.

Η hellas online παρουσιάζει το νέο πακέτο επικοινωνίας hol adsl plus: τo νέο πακέτο hol adsl plus απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν γρήγορο internet παντού. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία hol adsl plus περιλαμβάνει απεριόριστο adsl internet έως 24Mbps και σταθερή τηλεφωνία, ενώ συνοδεύεται και με δωρεάν ασύρματο (wifi) εξοπλισμό. Επιπλέον, στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας Vodafone – hol, προσφέρεται μαζί με την υπηρεσία hol adsl plus, το πακέτο Vodafone ΚαρτοInternet για πρόσβαση στο internet παντού με δωρεάν αρχική διάρκεια 10 ημερών.

Η υπηρεσία hol adsl plus προσφέρεται με 15€/μήνα για τους πρώτους 12 μήνες, και στη συνέχεια διαμορφώνεται στα 24,70€/μήνα. Η παραπάνω προνομιακή χρέωση της υπηρεσίας hol adsl plus και η παροχή του πακέτου Vodafone ΚαρτοΙnternet ισχύουν για νέες αιτήσειςέως τις 31/7/2010ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τέλος, οι συνδρομητές που θα εγγραφούν στη συνδυαστική προσφορά hol – Vodafone, μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης 5€ στο λογαριασμό τους hellas online και έως και 15€ στο λογαριασμό του κινητού τους Vodafone, δηλαδή έως 20€ συνολική έκπτωση κάθε μήνα, για πάντα!

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις υπηρεσίες της hellas online, επισκεφθείτε το www.hol.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024