Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Twitter Activity: Τι άλλαξε στο Twitter.com;

Twitter Activity: Τι άλλαξε στο Twitter.com;

Δραστηριότητα που μέχρι πρόσφατα παρέμενε κρυφή αποκαλύπτει το ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης της δημοφιλούς υπηρεσίας microblogging. Οι χρήστες του Twitter που μπαίνουν στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας στη διεύθυνση twitter.com/[τοusernameσας] βλέπουν σε δύο νέες καρτέλες τις δραστηριότητες όσων ακολουθούν, αλλά και τις αναφορές και τις επαναλήψεις των tweet τους από τους δικούς τους ακόλουθους.

Δραστηριότητα που μέχρι πρόσφατα παρέμενε κρυφή αποκαλύπτει το ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης της δημοφιλούς υπηρεσίας microblogging. Οι χρήστες του Twitter που μπαίνουν στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας στη διεύθυνση twitter.com/[τοusernameσας] βλέπουν σε δύο νέες καρτέλες τις δραστηριότητες όσων ακολουθούν, αλλά και τις αναφορές και τις επαναλήψεις των δικών τους tweet από τους δικούς τους ακόλουθους.

Έτσι, για παράδειγμα, στην καρτέλα Activity συγκεντρώνονται πληροφορίες για κάθε χρήστη που ακολουθείτε: ποιον ακολούθησε εκείνος πρόσφατα, τι επανέλαβε (retweet) και από ποιον, τι από όσα ειπώθηκαν του άρεσε («favorite»), ποιους προσέθεσε στις λίστες του.

Ομοίως, στο twitter.com από την καρτέλα @Mentions, ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί πλέον να δει ποιοι επανέλαβαν τα δικά του tweet, ποιοι χαρακτήρισαν κάποια από αυτά αγαπημένα (favorite), ποιοι και πόσοι προστέθηκαν στη λίστα των ακολούθων του (New Followers), και φυσικά ποιοι αναφέρθηκαν σε αυτόν (με το λεγόμενο mention @).

Δυστυχώς, στις πηγές των «trendy» θεμάτων δεν έχει ακόμα προστεθεί η Ελλάδα, αν και στα Worldwide Trends εμφανίζεται η λίστα των tweet με θέμα «Μάκης Ψωμιάδης».

Ανθή Παναγιωτάκη
Ακολουθήστε το @techingr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024