Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρείτε τα πρώτα σας tweet από την περίοδο 2006 - 2007 στο Twitter

Βρείτε τα πρώτα σας tweet από την περίοδο 2006 – 2007 στο Twitter

H ιστορία είναι αυτή που μας κάνει ανθρώπους, και η πεποίθηση αυτή ήταν που ώθησε τον Kellan Elliott-McCrea να αναζητήσει τα πρώτα του τιτιβίσματα στο Twitter. Ως παρενέργεια, βρήκε έναν τρόπο να μπορούμε να τα ανακαλέσουμε όλοι.

H ιστορία είναι αυτή που μας κάνει ανθρώπους, και η πεποίθηση αυτή ήταν που ώθησε τον Kellan Elliott-McCrea να αναζητήσει τα πρώτα του τιτιβίσματα στο Twitter, να θυμηθεί αυτά που ήθελε τότε να μοιραστεί. Ως παρενέργεια, βρήκε έναν τρόπο να μπορούμε να τα ανακαλέσουμε όλοι.

Επέλεξε τον πρώτο χρόνο, αυτόν που όλοι πειραματιζόμαστε με την υπηρεσία, όταν μας φαινόταν ανούσια και άχρηστη. Το oldtweets μπορεί να σας απασχολήσει ώρα, καθώς θα αναζητάτε παλιά tweet όχι μόνο δικά σας αλλά και από άλλους, εάν γνωρίζετε το όνομα που χρησιμοποιεί στην υπηρεσία.

  • Επισκεφτείτε το oldtweets και εισάγεται την παράμετρο userid:[όνομα_χρήστη]

Η υπηρεσία θα ανακτήσει tweet υπό την προϋπόθεση ότι υπήρχε ο λογαριασμός χρήστη εκείνη την περίοδο.

Ο δημιουργός απαντά σε όσους αναρωτιούνται πως κατάφερε να ανακαλέσει από την βάση δεδομένων του twitter τα πρώτα tweet και μετρά τον χρόνο με μονάδα τα… API call.

Το Twitter API παρέχει μια μέθοδο για την ανάκληση tweet με βάση το μοναδικό αναγνωριστικό τους. Έτσι, για να φτιάξει κανείς ένα ευρετήριο για τον πρώτο χρόνο στο Twitter Θα πρέπει να κάνει ισάριθμες κλήσεις για κάθε tweet ID από το 1 έως το 20.000.000. Είκοσι εκατομμύρια κλήσεις API με ρυθμό 150 κλήσεις την ώρα ή… 15 χρόνια API για να δεικτοδοτήσει τον πρώτο χρόνο.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024