Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Nokia διευκολύνει την μετάβαση από Android και iPhone στα Lumia με Windows

H Nokia διευκολύνει την μετάβαση από Android και iPhone στα Lumia με Windows

Η Nokia επιχειρεί να διευκολύνει την μετάβαση στα νέα Nokia Lumia με Windows Phone με την διάθεση της εφαρμογής "Welcome Home το Windows Phone" που αναλαμβάνει την μεταφορά των επαφών, του ημερολογίου, των φωτογραφιών, τραγουδιών και βίντεο από iPhone, Blackberry και Android.

Η Nokia επιχειρεί να διευκολύνει την μετάβαση στα νέα Nokia Lumia με Windows Phone με την διάθεση της εφαρμογής «Welcome Home to Windows Phone» που αναλαμβάνει την μεταφορά των επαφών, του ημερολογίου, των φωτογραφιών, τραγουδιών και βίντεο από iPhone, Blackberry και Android.

O χρήστης καλείται να κατεβάσει την εφαρμογή και να συνδέσει το «παλιό» κινητό του μέσω USB στον υπολογιστή. Όλα όσα εντοπίσει -επαφές, δεδομένα app, ατζέντα, φωτογραφίες, βίντεο (MP4, Mov, AVI), playlists- μεταφέρονται στην υπηρεσία cloud της Microsoft, το Windows Live. Για τα app, το Welcome Home παραπέμπει είτε στις αντίστοιχες εκδόσεις για Windows Phone με QR codes για εύκολο κατέβασμα ή προτείνει άλλες «παρόμοιες» διαθέσιμες στο Windows Marketplace. Έτσι, εάν ο χρήστης χρησιμοποιεί το Evernote σε Android, το Welcome Home θα του στείλει το QR code για κατέβασμα του Evernote για Windows. Εάν ο χρήστης ακούει μουσική μέσω της υπηρεσίας Pandora, το Welcome Home της Nokia θα προτείνει το Radio Controlled στο Windows Marketplace.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το app απαιτεί την σύνδεση του Lumia σε υπολογιστή (PC ή Mac), και λογαριασμό στο Windows Live και το software της Microsoft για την διαχείριση του τηλεφώνου, το Zune. Πάντως, δεν είναι εφικτή η μεταφορά τραγουδιών που καλύπτονται από DRM, λογισμικό διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (όπως αυτά που διατίθενται επί πληρωμή μέσω του Apple iTunes).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024