Επιτέλους, η απελευθέρωση

Απελευθερώστε τα βίντεό σας από το YouTube

Απελευθερώστε τα βίντεό σας από το YouTube
Μπορείτε να κατεβάσετε από το YouTube τα βίντεο που έχετε ανεβάσει στην αρχική τους μορφή, χωρίς τις μετατροπές που έχουν υποστεί από την υπηρεσία (transcoding).

  • Για να κατεβάσετε τα βίντεό σας από το YouTube (χωρίς να διαγραφούν από το κανάλι σας) μπείτε στο Google TakeOut στην διεύθυνση https://www.google.com/takeout/#custom:youtube
Διαβάστε για την Αρχειοθέτηση Google: Πώς μπορώ να κατεβάσω ό,τι έχω στο Google;

Η Αρχειοθέτηση Google σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου των δεδομένων σας που έχουν αποθηκευτεί στα προϊόντα σας Google. Δείτε τι μπορείτε -και τι όχι- να μεταφέρετε από τις υπηρεσίες του Google στον υπολογιστή σας.Στο μενού του λεγόμενου Google TakeOut βρίσκονται πλέον οι παρακάτω υπηρεσίες από τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ενός αρχείου των δεδομένων σας:
Buzz
Voice
YouTube
Έγγραφα
Επαφές
Επισημάνσεις +1
Λευκώματα Ιστού Picasa
Προφίλ
Ροή


Προηγουμένως, οι χρήστες μπορούσαν να κατεβάσουν για να αρχειοθετήσουν τα βίντεο από τον κανάλι τους (μέσω του Video Manager, Ενέργειες, Λήψη MP4), ωστόσο επρόκειτο για την έκδοση που είχε υποστεί transcoding.

In.gr Τεχνολογία

Συμβουλές:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: