Δώστε τους link

Μοιραστείτε τα αρχεία σας από το Dropbox με την Oμάδα σας στο Facebook

Μοιραστείτε τα αρχεία σας από το Dropbox με την Oμάδα σας στο Facebook
To Dropbox, η δημοφιλής υπηρεσία διαδικτυακής φιλοξενίας και διαμοιρασμού αρχείων, ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του μπορούν να δημοσιεύουν έγγραφα, φωτογραφίες και βίντεο στην σελίδα της ομάδας στην οποία συμμετέχουν στο Facebook (Ομάδες στο Facebook). Επί της ουσίας, πρόκειται για δημοσίευση link προς τα διαμοιραζόμενα αρχεία στα Facebook Group.

Η δυνατότητα προσθήκης αρχείων σε Facebook Group από το Dropbox δίνεται σε όλους, ακόμα και σε εκείνους που δεν έχουν ήδη λογαριασμό στην υπηρεσία (αυξάνοντας την δυνητική πελατειακή βάση της υπηρεσίας).

Σε κάθε ανάρτηση σε Facebook Group, τα μέλη της ομάδας μπορούν να επιλέξουν Add File και να δουν την επιλογή From your Dropbox. Εάν δεν έχουν λογαριασμό, θα παραπέμπονται στην σελίδα εγγραφής του Dropbox.

Το Dropbox δεν παραχωρεί στο Facebook δικαιώματα πρόσβασης στον φάκελο του χρήστη και δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι στέλνει μόνο ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο για την επικοινωνία των δύο διαδικτυακών υπηρεσιών (το link στο αρχείο προς δημοσίευση, στοιχεία για το αρχείο, όπως το όνομα και το μέγεθός του).

  • Προσέξτε ότι αυτό το link προς το αρχείο που επιλέξατε να μοιραστείτε με την ομάδα σας στο Facebook μπορεί να αναδημοσιευτεί από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας στα οποία κοινοποιείται και έτσι να δώσει πρόσβαση σε αυτό το αρχείο, που συνεχίζει να φιλοξενείται στο Dropbox σας. To Dropbox διευκρινίζει ότι το link αφορά μόνο στο αρχείο της επιλογής του χρήστη και όχι στην πρόσβαση στον φάκελό του γενικά.

In.gr Τεχνολογία

Συμβουλές:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: