Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι δεν μπορεί να κάνει το παιδί σας στην Παιδική Γωνιά των Windows Phone 8

Τι δεν μπορεί να κάνει το παιδί σας στην Παιδική Γωνιά των Windows Phone 8

Στα Windows Phone 8, δηλαδή στα smartphone που φέρουν την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft για αυτά, υπάρχει το Kid's Corner ή Παιδική Γωνιά. Σκοπός της Microsoft, να επιτρέψει στους γονείς να μοιράζονται το κινητό τους τηλέφωνο με τα παιδιά, χωρίς να φοβούνται μήπως αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες τους, ή σε ακατάλληλο περιεχόμενο.

Στα Windows Phone 8, δηλαδή στα smartphone που φέρουν την νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft για αυτά, υπάρχει το Kid’s Corner ή Παιδική Γωνιά. Σκοπός της Microsoft, να επιτρέψει στους γονείς να μοιράζονται το κινητό τους τηλέφωνο με τα παιδιά, χωρίς να φοβούνται μήπως αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες τους, ή σε ακατάλληλο περιεχόμενο.

  • Στην παιδική γωνιά συγκεντρώνονται app, βίντεο, παιχνίδια και μουσική που μοιράζεται ο γονέας με το παιδί (και υπάρχουν ήδη στο τηλέφωνο).
  • Η αρχική οθόνη διαμορφώνεται ειδικά για αυτά (με την φωτογραφία, το όνομα, υπόβαθρο και χρώμα) και πρόσβαση σε ό,τι τοποθετείται εκεί (το παιδί ξεκλειδώνει το τηλέφωνο σύροντας το δάχτυλό του προς τα αριστερά).
  • Το τηλέφωνο βγαίνει από την Παιδική Γωνιά πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης του τηλεφώνου (Power) και ο γονέας μπορεί (και πρέπει) να ορίσει password για την πρόσβαση στην δική του Start Screen.

  • Εάν το παιδί κάνει κλικ σε ένα link στο Διαδίκτυο από ένα app ή ένα παιχνίδι που έχει βάλει στην Παιδική του Γωνιά ο γονέας, θα αποκτήσει πρόσβαση στην ιστοσελίδα και σε όλες τις παραπομπές στην σελίδα αυτή. Δεν μπορεί όμως, να πληκτρολογήσει μια διαδικτυακή διεύθυνση στον browser. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποφεύγονται τα κλικ κατά λάθος στις διαφημίσεις των app.
  • Εκ προοιμίου, το παιδί δεν μπορεί να κάνει αγορές από το Windows Phone Store από την Παιδική Γωνία. Εάν όμως ο γονέας ορίσει ένα Wallet PIN στο τηλέφωνό του, το παιδί θα μπορεί να κάνει αγορές για το παιχνίδι που παίζει (in-app purchases, όπως το επόμενο level ή μονάδες), αρκεί ο γονέας να δώσει το PIN.
  • Εκτός από την αδυναμία του παιδιού να επισκεφτεί ιστοσελίδες πληκτρολογώντας την διεύθυνσή τους (καθώς, απενεργοποιείται το address bar του Internet Explorer), δεν μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει κλήσεις, να στείλει μηνύματα, να κοινοποιήσει σε κοινωνικά δίκτυα ή να χρησιμοποιήσει την Αναζήτηση (search).

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024