Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίσιμη ενημέρωση και στα... «πεθαμένα» XP για τον ΙΕ από την Microsoft

Κρίσιμη ενημέρωση και στα… «πεθαμένα» XP για τον ΙΕ από την Microsoft

Η Microsoft πρόκειται να διαθέσει μια ενημέρωση και στους χρήστες των Windows XP για να μπαλώσει το κρίσιμο, όπως χαρακτηρίζεται, κενό ασφαλείας που εντόπισε πρόσφατα στις εκδόσεις 6 έως 11 του Internet Explorer. Το κενό αυτό επιτρέπει στους εισβολείς να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα με τον χρήστη στο σύστημά του, δηλαδή ακόμα και πλήρη δικαιώματα διαχειριστή. Η υποστήριξη της Microsoft για την 12χρονη έκδοση του λειτουργικού συστήματος έχει σταματήσει από τις αρχές Απριλίου 2014.

Η Microsoft πρόκειται να διαθέσει μια ενημέρωση και στους χρήστες των Windows XP για να μπαλώσει το κρίσιμο, όπως χαρακτηρίζεται, κενό ασφαλείας που εντόπισε πρόσφατα στις εκδόσεις 6 έως 11 του Internet Explorer. Το κενό αυτό επιτρέπει στους εισβολείς να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα με τον χρήστη στο σύστημά του, δηλαδή ακόμα και πλήρη δικαιώματα διαχειριστή. Η υποστήριξη της Microsoft για την 12χρονη έκδοση του λειτουργικού συστήματος έχει σταματήσει από τις 8 Απριλίου 2014. Την πληροφορία αυτή μεταφέρει η εταιρεία με σχετική ανάρτηση στην διεύθυνση http://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2014/05/01/out-of-band-release-to-address-microsoft-security-advisory-2963983.aspx, επισημαίνοντας πως οι χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει την αυτόματη λήψη ενημερώσεων δεν θα χρειαστεί να επέμβουν.

Διαβάστε περισσότερα για την κερκόπορτα στα Windows από τα XP ως τα Windows 8.1 μέσω ΙΕ και τι πρέπει να κάνετε στην διεύθυνση http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231314284

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024