Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια προβλήματα έχουν οι χρήστες της πρώιμης έκδοσης των Windows 10

Ποια προβλήματα έχουν οι χρήστες της πρώιμης έκδοσης των Windows 10

Τα προβλήματα που ελλοχεύουν στην νεότερη, πρώιμη, έκδοση των Windows 10 εκθέτουν οι χρήστες στο νέο φόρουμ συζήτησης για την τρέχουσα Technical Preview των Windows 10.  Η build 9926 διατέθηκε μετά την λεπτομερέστερη παρουσίαση των αλλαγών που θα επιφέρει η πρώτη αναβάθμιση των Windows, η οποία, σημειωτέον, θα διατεθεί δωρεάν τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας της, σε χρήστες των Windows 8/8.1 και Windows 7.

Τα προβλήματα που ελλοχεύουν στην νεότερη, πρώιμη, έκδοση των Windows 10 εκθέτουν οι χρήστες στο νέο φόρουμ συζήτησης για την τρέχουσα Technical Preview των Windows 10.

Η build 9926 διατέθηκε μετά την λεπτομερέστερη παρουσίαση των αλλαγών που θα επιφέρει η πρώτη αναβάθμιση των Windows, η οποία, σημειωτέον, θα διατεθεί δωρεάν τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας της, σε χρήστες των Windows 8/8.1 και Windows 7.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά:

Η Microsoft διαθέτει την έκδοση build 9926 από τις 23 Ιανουαρίου σε όσους εγγραφεί στο πρόγραμμα Windows Insider, μετά την παρουσίαση των νέων λειτουργιών στα Windows 10 την 21η Ιανουαρίου 2015.

Ανάμεσά τους, η Cortana, η αυξημένων αρμοδιοτήτων ψηφιακή βοηθός της Microsoft που έρχεται στο desktop, το Xbox app και πολλά άλλα.

Τα σχόλια των χρηστών αφορούν κυρίως σε λειτουργικά προβλήματα της πρώιμης αυτής έκδοσης, αιτήματα για βοήθεια κατά την εμφάνιση μηνυμάτων λάθους και λειτουργικότητα που προστέθηκε ή φαίνεται να αφαιρέθηκε στην νεότερη build των Windows 10, όπως η δυνατότητα απεγκατάστασης του OneDrive. Στο φόρουμ αναλύεται επίσης η δυνατότητα απεγκατάστασης της Technical Preview, παρά το γεγονός ότι η διαδικασία μπορεί να αποτύχει αλλά και να αποτρέψει την εκκίνηση των Windows ολωσδιόλου.
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024