Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο 30'' και κλειστές ομαδικές συζητήσεις στο Twitter

Βίντεο 30» και κλειστές ομαδικές συζητήσεις στο Twitter

Οι κάτοχοι smartphone iPhone και Android αποκτούν την δυνατότητα να μοιράζονται βίντεο από το app του Twitter. Η διάρκεια περιορίζεται στα 30 δευτερόλεπτα και ο χρήστης μπορεί να διαγράψει και να αναδιατάξει τα κλιπ και να μοιραστεί το αποτέλεσμα. Επίσης, οι χρήστες του Twitter αποκτούν την δυνατότητα να συζητούν σε κλειστό κύκλο και να συμμετέχουν σε ιδιωτικές συζητήσεις ακόμα και όταν δεν ακολουθεί και ακολουθείται ο ένας από τον άλλο.

Οι κάτοχοι smartphone iPhone και Android αποκτούν την δυνατότητα να μοιράζονται βίντεο από το app του Twitter. Η διάρκεια περιορίζεται στα 30 δευτερόλεπτα και ο χρήστης μπορεί να διαγράψει και να αναδιατάξει τα κλιπ που απαρτίζουν το βίντεο και να μοιραστεί το αποτέλεσμα. Τα βίντεο συνοδεύουν τα tweet των 140 χαρακτήρων, χωρίς ωστόσο να ξεκινά αυτόματα η αναπαραγωγή τους, όπως συμβαίνει με τα σύντομα Vine των 6 δευτερολέπτων. Ο χρήστης πρέπει να επιλέξει την αναπαραγωγή τους -ακόμα και σε πλήρη οθόνη. Παρά το γεγονός ότι δεν αναπαράγονται αυτόματα, το Twitter Video θεωρείται ότι ανοίγει την πόρτα στους δυνητικούς διαφημιζόμενους που προτιμούν τις διαφημίσεις με βίντεο.



Περισσότερα για τα βίντεο στο Twitter δημοσιεύονται στην διεύθυνση
https://about.twitter.com/videos-on-twitter


Προς το παρόν, το Twitter app σε Android δεν φέρει την ενημέρωση -η υπηρεσία υπόσχεται ότι θα την διαθέσει ευρύτερα «τις επόμενες ημέρες».

Twitter Group Messaging: Ιδιωτικές ομαδικές συζητήσεις

Επίσης, οι χρήστες του Twitter αποκτούν την δυνατότητα να συζητούν σε κλειστό κύκλο και να συμμετέχουν σε ιδιωτικές συζητήσεις ακόμα και όταν δεν ακολουθεί και ακολουθείται ο ένας από τον άλλο. Η σχετική λειτουργία ονομάζεται group messaging και μπορούν να συμμετέχουν έως και 20 άνθρωποι. Ενδιαφέρον είναι ότι οποιοσδήποτε συμμετέχει στην συζήτηση, μπορεί να την αποθηκεύσει. Για να ξεκινήσει μια ομαδική συζήτηση, ο χρήστης θα πρέπει να στείλει ένα σχετικό μήνυμα σε ανθρώπους με τους οποίους συνδέεται, οι οποίοι με την σειρά τους προσκαλούν και άλλους στο chat. Έτσι, μπορεί να συμμετέχει κανείς σε μια συζήτηση με ανθρώπους που δεν συνδέεται ο ίδιος, συνδέονται όμως άλλοι στην ομάδα.



Περισσότερα για τα ομαδικά, προσωπικά μηνύματα δημοσιεύονται στην διεύθυνση
https://about.twitter.com/directmessages


Όπως και η υποστήριξη βίντεο, έτσι και το group messaging δεν έχει ακόμα προστεθεί στο Twitter app για Android.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024