Τσιπ για tablet και smartphone

Intel Atom x3, Atom x5 και Atom x5, το καλό, το καλύτερο και το βέλτιστο

Intel Atom x3, Atom x5 και Atom x5, το καλό, το καλύτερο και το βέλτιστο
  (Φωτογραφία:  Reuters )
H ονοματοδοσία εξυπηρετεί την ανάγκη των χρηστών να διακρίνουν με μια ματιά το επίπεδο απόδοσης των επεξεργαστών για να λάβουν μια ορθολογική απόφαση πριν αγοράσουν με βάση τις ανάγκες τους ταμπλέτα, τηλέφωνο ή κάτι μεγαλύτερο (phablet) με Intel Inside. Οι επεξεργαστές Intel Atom θα προσφέρονται στο εξής σε τρία διακριτά επίπεδα, σε μια κλίμακα καλού/καλύτερου/βέλτιστου - ως επεξεργαστές Intel Atom x3, x5 και x7.

Ο επεξεργαστής Intel Atom x3 παρέχει βασική, «αλλά επιπέδου Intel» απόδοση, σε tablet, phablet και smartphone.

Ο επεξεργαστής Intel Atom x5 διαθέτει περισσότερες δυνατότητες και χαρακτηριστικά για καταναλωτές που επιθυμούν ανώτερη εμπειρία χρήσης.

Η ναυαρχίδα του στόλου Atom είναι ο επεξεργαστής Intel Atom x7 που παρέχει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και δυνατοτήτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Intel Atom είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει την καλύτερη αυτονομία μπαταρίας με μεγάλη απόδοση για φορητές συσκευές όπως tablets, phablets, smartphones και άλλες.

Το infographic απαριθμεί το χαρτοφυλάκιο καταναλωτικού brand της Intel για καταναλωτικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Ιntel Core, Intel Core M, Intel Atom, Intel Pentium και Intel Celeron.

1 φωτογραφίες


Στο πληροφοριακό διάγραμμα της Intel αποσαφηνίζεται πως όταν επιζητούμε ένα tablet ή ένα smartphone, όπου η φορητότητα και η αυτονομία προέχουν τότε πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ συστημάτων με Intel Atom (x3 βασικό, x5 καλύτερο, x7 βέλτιστο).

Όταν αναζητούμε ένα σύστημα 2 σε 1, δηλαδή ένα laptop με αποσπώμενο πληκτρολόγιο που μετατρέπεται σε tablet, τότε πρέπει να αναζητήσουμε ένα σύστημα με κάποιον Core m, ο οποίος επιχειρεί να κάνει τον συμβιβασμό μεταξύ επιδόσεων και φορητότητας.

Τέλος, τις μέγιστες επιδόσεις επιτυγχάνουν οι Core i (Core i3, Core i5 και Core i7).

Οι πλέον οικονομικές επιλογές σε συστήματα 2 σε 1 και laptop, η Intel προτείνει Intel Pentium ως η επιλογή με τον καλύτερο λόγο επιδόσεων προς τιμή. Τέλος, η πιο οικονομική λύση όλων στα 2 σε 1 και laptop με Intel Inside, είναι οι Intel Celeron.

In.gr Τεχνολογία

Συμβουλές:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: