Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Intel Atom x3, Atom x5 και Atom x5, το καλό, το καλύτερο και το βέλτιστο

Intel Atom x3, Atom x5 και Atom x5, το καλό, το καλύτερο και το βέλτιστο

H Intel επιχειρεί να καταστήσει ξεκάθαρη την επιλογή Intel Atom, των επεξεργαστών που διαθέτει για tablet, phablet και smartphone. Έτσι, υιοθετεί τις τρεις βαθμίδες που γνωρίζουμε από τους Intel Core και σηματοδοτεί το επίπεδο των αναμενόμενων συγκριτικών επιδόσεων σε Intel Atom x3, Intel Atom x5 και Intel Atom x7.

H ονοματοδοσία εξυπηρετεί την ανάγκη των χρηστών να διακρίνουν με μια ματιά το επίπεδο απόδοσης των επεξεργαστών για να λάβουν μια ορθολογική απόφαση πριν αγοράσουν με βάση τις ανάγκες τους ταμπλέτα, τηλέφωνο ή κάτι μεγαλύτερο (phablet) με Intel Inside. Οι επεξεργαστές Intel Atom θα προσφέρονται στο εξής σε τρία διακριτά επίπεδα, σε μια κλίμακα καλού/καλύτερου/βέλτιστου – ως επεξεργαστές Intel Atom x3, x5 και x7.
Ο επεξεργαστής Intel Atom x3 παρέχει βασική, «αλλά επιπέδου Intel» απόδοση, σε tablet, phablet και smartphone.

Ο επεξεργαστής Intel Atom x5 διαθέτει περισσότερες δυνατότητες και χαρακτηριστικά για καταναλωτές που επιθυμούν ανώτερη εμπειρία χρήσης.

Η ναυαρχίδα του στόλου Atom είναι ο επεξεργαστής Intel Atom x7 που παρέχει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και δυνατοτήτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Intel Atom είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει την καλύτερη αυτονομία μπαταρίας με μεγάλη απόδοση για φορητές συσκευές όπως tablets, phablets, smartphones και άλλες.

Το infographic απαριθμεί το χαρτοφυλάκιο καταναλωτικού brand της Intel για καταναλωτικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Ιntel Core, Intel Core M, Intel Atom, Intel Pentium και Intel Celeron.

Στο πληροφοριακό διάγραμμα της Intel αποσαφηνίζεται πως όταν επιζητούμε ένα tablet ή ένα smartphone, όπου η φορητότητα και η αυτονομία προέχουν τότε πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ συστημάτων με Intel Atom (x3 βασικό, x5 καλύτερο, x7 βέλτιστο).

Όταν αναζητούμε ένα σύστημα 2 σε 1, δηλαδή ένα laptop με αποσπώμενο πληκτρολόγιο που μετατρέπεται σε tablet, τότε πρέπει να αναζητήσουμε ένα σύστημα με κάποιον Core m, ο οποίος επιχειρεί να κάνει τον συμβιβασμό μεταξύ επιδόσεων και φορητότητας.

Τέλος, τις μέγιστες επιδόσεις επιτυγχάνουν οι Core i (Core i3, Core i5 και Core i7).

Οι πλέον οικονομικές επιλογές σε συστήματα 2 σε 1 και laptop, η Intel προτείνει Intel Pentium ως η επιλογή με τον καλύτερο λόγο επιδόσεων προς τιμή. Τέλος, η πιο οικονομική λύση όλων στα 2 σε 1 και laptop με Intel Inside, είναι οι Intel Celeron.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024