Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο εξής, δεν θα κάνετε μόνο Like στο Facebook

Στο εξής, δεν θα κάνετε μόνο Like στο Facebook

Διαθέσιμα είναι από τις 24 Φεβρουαρίου τα πρόσθετα εικονίδια με τα οποία μπορούν τα μέλη του Facebook να αντιδράσουν στα δημοσιεύματα Σελίδων και Φίλων. Εκτός από το καθιερωμένο «Μου αρέσει», οι χρήστες μπορούν να που με μια κίτρινη φατσούλα «Τέλεια», «ΧαΧα», «Ουάου!», αλλά και «Λυπάμαι» ή ακόμα και, «Έλεος!», αναψοκοκκινισμένοι.

Διαθέσιμα είναι από τις 24 Φεβρουαρίου τα πρόσθετα εικονίδια με τα οποία μπορούν τα μέλη του Facebook να αντιδράσουν στα δημοσιεύματα Σελίδων και Φίλων. Εκτός από το καθιερωμένο «Μου αρέσει», οι χρήστες μπορούν να που με μια κίτρινη φατσούλα «Τέλεια», «ΧαΧα», «Ουάου!», αλλά και «Λυπάμαι» ή ακόμα και, «Έλεος!»… αναψοκοκκινισμένοι.

Αφήστε τον κέρσορα του mouse σας λίγο περισσότερο πάνω στην προτροπή «Μου αρέσει» και θα δείτε να αναδύονται οι προαναφερόμενες επιλογές και επιλέξτε την πλέον κατάλληλο ανάλογα με το περιεχόμενο του εκάστοτε post.

Τα είχαμε πει: δεν κάνεις Like όταν ο άλλος αισθάνεται άσχημα.

Πάντως, αντίστοιχες επιλογές δεν υπάρχουν στα σχόλια των post -εκεί παραμένει μόνο το Like.

Διαβάστε επίσης για τις ανακατατάξεις που αναμένεται να φέρουν στις πληρωμένες δημοσιεύσεις στο Facebook τα λεγόμενα «Reactions». Κι αυτό καθώς, θα μπορείτε να εκφράζεται έκπληξη, ενθουσιασμό, αλλά και λύπη ή ακόμα και οργή και στις πληρωμένες δημοσιεύσεις, δηλαδή στις διαφημίσεις στο Facebook.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024