Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αμίλητη η Apple, αφήνει ένα βίντεο 5'' να παγώνει iPhone και iPad

Αμίλητη η Apple, αφήνει ένα βίντεο 5» να παγώνει iPhone και iPad

H Apple δεν έχει εξηγήσει πώς ένα φαινομενικά αθώο βίντεο .mp4 που αναπαράγεται στον browser Safari «παγώνει» όλες τις συσκευές της, ανεξαρτήτως έκδοσης iOS, ενώ το βίντεο συνεχίζει να διαχέεται ως φάρσα από iPhone σε iPhone.

H Apple δεν έχει εξηγήσει πώς ένα φαινομενικά αθώο βίντεο .mp4 που αναπαράγεται στον browser Safari «παγώνει» όλες τις συσκευές της, ανεξαρτήτως έκδοσης iOS, ενώ το βίντεο συνεχίζει να διαχέεται ως φάρσα από iPhone σε iPhone.

Το πρόβλημα της σταδιακά αυξανόμενης καθυστέρησης στην ανταπόκριση του τηλεφώνου (ή iPad ή iPod) μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο επιλύεται σχετικά εύκολα -με reset.

Ξέρετε πώς… να κάνετε reset μετά το crash;

  • Κρατήστε πατημένο το Home και το πλήκτρο ενεργοποίησης του τηλεφώνου
  • Στο iPhone 7, κρατήστε πατημένο το power με το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

Άγνωστο όμως παραμένει εάν μεσολάβησε κάτι ύποπτο- κάποια υποκλοπή δεδομένων πριν οι χρήστες επιχειρήσουν την επανεκκίνηση της συσκευής τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα αμερικανικά εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης, το βίντεο είναι εξαιρετικά σύντομο -5 δευτερόλεπτα- και δεν δείχνει τίποτα ενδιαφέρον: μια γυναίκα που πετά κάτι σαν χαρτί σε ένα στρωμένο κρεβάτι δωματίου ξενοδοχείου, ενώ στην οθόνη εμφανίζεται η λέξη «HONEY». Λέγεται ότι το βίντεο φιλοξενείται σε δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στη Ρωσία ονόματι VK.com και διαδίδεται από Apple σε Apple με την αποστολή μιας παραπομπής στο βίντεο αυτό μέσω μηνύματος.

Οι πρώτες εξηγήσεις των ειδικών αφορούν στην υπερχείλιση της μνήμης του συστήματος, εντούτοις άγνωστο παραμένει τι την προκαλεί κατά την αναπαραγωγή του βίντεο.

Το πρόβλημα έγινε γνωστό από το EverythingApplePro. Για ευνόητους λόγους, το tech.in.gr δεν παραπέμπει στο «βίντεο που κρασάρει οποιοδήποτε iPhone» και iPad.

{{{related}}}

tech.in.gr

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024