Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγορές από αμερικανικά e-shop που δεν κάνουν αποστολές στην Ελλάδα

Αγορές από αμερικανικά e-shop που δεν κάνουν αποστολές στην Ελλάδα

Η USaddress.com είναι μία από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, που επιτρέπει σε πελάτες από όλο τον κόσμο να ψωνίσουν από οποιοδήποτε αμερικανικό ηλεκτρονικό κατάστημα και να παραλάβουν την παραγγελία τους στον τόπο διαμονής τους, ακόμη κι αν το εν λόγω κατάστημα δεν υποστηρίζει τις παραδόσεις στην δική τους χώρα.

Η USaddress.com είναι μία από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, που επιτρέπει σε πελάτες από όλο τον κόσμο να ψωνίσουν από οποιοδήποτε αμερικανικό ηλεκτρονικό κατάστημα και να παραλάβουν την παραγγελία τους στον τόπο διαμονής τους, ακόμη κι αν το εν λόγω κατάστημα δεν υποστηρίζει τις παραδόσεις στην δική τους χώρα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Μέσω της USaddress.com, οι αγοραστές αποκτούν μια προσωπική διεύθυνση κατοικίας στις ΗΠΑ, για δική τους χρήση. Η συγκεκριμένη αυτή διεύθυνση δύναται να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα αμερικανικά e-shops. Οι καταναλωτές κάνουν χρήση της εν λόγω διεύθυνσης κάθε φορά που προβαίνουν σε μια αγορά και, κατόπιν, το δέμα τους παραδίδεται κατευθείαν στο κέντρο επιμελητείας (logistics center) της USaddress.com.

Το κόστος αποστολής μπορεί να μειωθεί σημαντικά μέσω “σύμπτυξης” των παραγγελιών, κάτι που σημαίνει πως διάφορα μικρότερα πακέτα συσκευάζονται σε ένα μεγαλύτερο ενιαίο δέμα. Η ομαδική αποστολή πακέτων θα επιβαρύνει κατά 6 δολάρια την αποστολή των δύο πρώτων πακέτων και με 3 δολάρια κάθε επιπρόσθετο πακέτο.

Όταν φθάσει το πακέτο, ο πελάτης επιλέγει τον τόπο προορισμού, τον προτιμώμενο τρόπο αποστολής και πληρώνει το ανάλογο αντίτιμο -οι αποστολές προϊόντων αγορασμένων από τις ΗΠΑ ενδέχεται να επιβαρύνονται με πρόσθετους δασμούς και φόρους και αυτό συμβαίνει στα ηλεκτρονικά. Η τελική παράδοση του πακέτου γίνεται εγγυημένα στην πόρτα του σπιτιού του.

  • Προσοχή: Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το εξωτερικό, να ελέγχετε πάντοτε εάν και εφόσον το εκάστοτε e-shop παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αξιόπιστων και ασφαλών συστημάτων, όπως η PayPal.

Το αρχικό κόστος της μεταφοράς είναι 35 δολάρια ΗΠΑ. Στο USaddress.com υπάρχει η δυνατότητα υπολογισμού του κόστος από τη διεύθυνση https://www.usaddress.com/calculators/, αφού εισάγετε τη διεύθυνση του προϊόντος που σας ενδιαφέρει στα συνεργαζόμενα αμερικανικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Επιθεωρήστε τους όρους παροχής της υπηρεσίας στη διεύθυνση https://www.usaddress.com/terms και ιδιαίτερα ότι αφορά τη δυνατότητα επιστροφής ή, τη δυνατότητα επιθεώρησης του περιεχομένου του δέματός σας.

Ξέρετε…

tech.in.gr

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024