Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς διορθώνεται το πρόβλημα σύνδεσης στο Ίντερνετ στο Nintendo Switch

Πώς διορθώνεται το πρόβλημα σύνδεσης στο Ίντερνετ στο Nintendo Switch

Δεν πρέπει να γλείψετε το cartridge του, ή να το τοποθετήσετε κοντά στο ενυδρείο σας και τώρα, διαπιστώνεται πως καλό θα ήταν να το ξυπνήσετε με... ένα καλό Turn off. Αυτή τη λύση προτείνουν όσοι είδαν ένα μήνυμα λάθους που αποτρέπει την σύνδεση του Nintendo Switch στο Διαδίκτυο (DNS error).

Δεν πρέπει να γλείψετε το cartridge του και να το τοποθετήσετε κοντά στο ενυδρείο σας και τώρα, διαπιστώνεται πως καλό θα ήταν να μην το βάζετε «για ύπνο». Το Turn Off είναι η λύση που προτείνουν όσοι είδαν ένα μήνυμα λάθους που αποτρέπει την σύνδεση του Nintendo Switch στο Διαδίκτυο (DNS error).

Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να το αποχωριστείτε για να το δει η τεχνική υποστήριξη. Όσοι είδαν το DNS error αφού έλεγξαν την διαδικτυακή τους σύνδεση, απενεργοποίησαν και ενεργοποίησαν ξανά το router τους, αποσύνδεσαν το Switch τους από το οικιακό Wi-Fi, κατάλαβαν ότι η μόνη αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σύνδεσης στο Ίντερνετ ήταν να κρατήσουν παρατεταμένα (5») το πλήκτρο Power και να επιλέξουν Power Options και να επιλέξουν Turn Off. Διαφορετικά, με το απλό πάτημα του Power, η παιχνιδοκονσόλα πέφτει σε Sleep Mode και αυτό δεν αρκεί για να ανακάμψει από το DNS error.
{{{related}}}

tech.in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024