Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα κάνετε Google Search στα προσωπικά σας δεδομένα

Πώς θα κάνετε Google Search στα προσωπικά σας δεδομένα

H Google πρόσθεσε τη δυνατότητα αναζήτησης στα προσωπικά σας e-mail, στις φωτογραφίες και το πρόγραμμά σας κάθε φορά που κάνετε αναζήτηση μέσω της μηχανής της. Όπως μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ομαδοποιημένα σε «όλα, εικόνες, ειδήσεις και βίντεο», μπορείτε να μεταβείτε στην «Προσωπική» καρτέλα (συνήθως στο tab «Περισσότερα») για να δείτε αναφορές του όρου αναζήτησης στο Gmail, στο Google Photos ή στο Google Calendar.

H Google πρόσθεσε τη δυνατότητα αναζήτησης στα προσωπικά σας e-mail, στις φωτογραφίες και το πρόγραμμά σας κάθε φορά που κάνετε αναζήτηση μέσω της μηχανής της.

Όπως μπορείτε να δείτε στο google.com τα αποτελέσματα ομαδοποιημένα σε «όλα, εικόνες, ειδήσεις και βίντεο», μπορείτε να μεταβείτε στην «Προσωπική» καρτέλα (συνήθως στο tab «Περισσότερα») για να δείτε αναφορές του όρου αναζήτησης στο Gmail, στο Google Photos ή στο Google Calendar.

Προϋπόθεση για να δείτε τα προσωπικά σας αποτελέσματα είναι να έχετε κάνει login στον λογαριασμό σας στις υπηρεσίες της Google -είτε από το gmail.com ή, άλλη υπηρεσία της.

Έτσι, για παράδειγμα εάν κάνετε μια αναζήτηση για eBay ή Amazon orders θα δείτε στην «Προσωπική» καρτέλα τα e-mail που αφορούν στις αντίστοιχες παραγγελίες σας.

Ανθή Παναγιωτάκη, @anthi

tech.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024