
Κατά πολλούς η μεσογειακή είναι η καλύτερη και πιο υγιεινή διατροφή. Ωστόσο, μια νέα έρευνα δείχνει ότι μπορεί να χάσει σύντομα τα ηνία.
Μια συνταγή νησιώτικη, καλοκαιρινή και ότι χρειάζεται για να χαλαρώσουμε από το κρέας.
Δεν είναι μόνο η άσκηση που μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά κιλά - αυτά τα σνακ σε βοηθούν να μείνεις και fit και χορτάτος.
Μια συνταγή εύκολη, πεντανόστιμη και με λίγες θερμίδες.
Μια συνταγή αφράτη, αρωματική και απολαυστική.
Μια συνταγή δύσκολη, αλλά πεντανόστιμη που πάντα θα μας θυμίζει μαμά.
Μια συνταγή εύκολη, απολαυστική και σύμβολο της άνοιξης.
Το Condé Nast Traveller μοιράστηκε τη λίστα με τα πιο καυτά εστιατόρια του 2025 και είμαστε έτοιμοι να ετοιμάσουμε βαλίτσες για Βολιβία, Βραζιλία, Νιγηρία και Αυστραλία.
Από πολλούς επιστήμονες υγείας, το αβγό θεωρείται, μια από τις πιο πλήρεις τροφές. Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρουμε.
Μια συνταγή εύκολη, πεντανόστιμη και θρεπτική.
Μια συνταγή απλή, εύκολη και αρωματική, ότι πρέπει για αυτή την εποχή.
Μια συνταγή εύκολη, γρήγορη, χορταστική και πεντανόστιμη.
Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, έρχεται αυτή η συνταγή για να μας θυμίσει λίγο καλοκαίρι.
Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στην μακροζωία. Όμως ποιες είναι οι τροφές εκείνες που μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια της ζωής μας και να αναβαθμίσουν την ποιότητά της;
Μια συνταγή γρήγορη, πεντανόστιμη και άκρως μεσογειακή.
Μια συνταγή ταμάμ τόσο για δυνατό πρωινό όσο και για σνακ όταν «σφίγγουν» οι πείνες.
Δεν είναι μόνο το γάλα. Αυτές οι έξι τροφές είναι «πρωταθλητές» στο ασβέστιο.
Μια πεντανόστιμη και πανεύκολη συνταγή που μπορείτε να ετοιμάσετε σε λιγότερο από 30 λεπτά.
Μια συνταγή πεντανόστιμη, που μας θυμίζει τα κουλουράκια που έκανε η γιαγιά.
Τρεις γλυκές συνταγές από αυτές που έφτιαξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του «Buongiorno».
Ευρήματα από το Κιλιμάντζαρο της Τανζανίας δείχνουν ότι οι παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες στην αγροτική Αφρική μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα όσο και η Μεσογειακή διατροφή
Μια συνταγή για ένα από τα γλυκά - «κανόνα» στα τραπέζια του Πάσχα - και πριν από αυτό.
Οι σαλάτες πήραν το αίμα της ελληνικής κουζίνας πίσω - Η νέα λίστα του Taste Atlas
Μια νέα επιστημονική μελέτη στη Φινλανδία, βρήκε τους λόγους που οι vegan αντιμετωπίζονται με τόση καχυποψία.
Μια συνταγή, ο ορισμός της Ανάστασης και του Πάσχα, που είτε έχει φανατικούς υποστηρικτές είτε ορκισμένους εχθρούς - αλλά δεν λείπει από κανένα οικογενειακό τραπέζι.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εξηγεί πώς η μαγειρίτσα, αυτή η παραδοσιακή σούπα με εντόσθια και αρωματικά, έγινε το απόλυτο έδεσμα της Ανάστασης.
Μια συνταγή 100% νηστίσιμη, που ταιριάζει πάρα πολύ με τον πρωινό καφέ - μέχρι να έρθει η Κυριακή του Πάσχα.
Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο καφές αποτελεί την πρώτη κίνηση κάθε πρωί. Τι γίνεται όμως όταν μας προκαλεί νευρικότητα; Εδώ μπαίνει το matcha.
Μια συνταγή πιο εύκολη από όσο πιστεύεις και πεντανόστιμη.
Δύο συνταγές για πίτες από αυτές που έφτιαξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του «Buongiorno».
Μια συνταγή -δυνατό συνοδευτικό για το τραπέζι του Πάσχα.
Μια συνταγή «δύο σε ένα», που λειτουργεί τόσο ως σνακ όσο ως κυρίως γεύμα.
Μια συνταγή ιδανική για το brunch του σαββατοκύριακου και 100% νηστίσιμη. Μέρες που είναι.
Αν και πολλές φορές έχουμε πάρει πρωτιά για τις γεύσεις μας στις λίστες του Taste Atlas, όσο αφορά το street food κανταποτιστήκαμε. Εκτός 50άδας το σουβλάκι, στη 19η θέση το πρώτο ελληνικό πιάτο.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442