Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποντίκια για κάθε χρήση

Ποντίκια για κάθε χρήση

Πολύ σπάνια δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο ποντίκι που αγοράζουμε για τον υπολογιστή μας, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του.

Πολύ σπάνια δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο ποντίκι που αγοράζουμε για τον υπολογιστή μας, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του.
Όχι μόνο γιατί ένα κακής ποιότητας ποντίκι μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα στα χέρια, αλλά κυρίως γιατί η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα με την οποία δουλεύουμε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά του ποντικιού.
Το σημαντικότερο που πρέπει να έχουμε υπόψη μας είναι ότι πρέπει να επιλέξουμε ποντίκι ανάλογα με τη χρήση που πρόκειται να κάνουμε. Για παράδειγμα, για όσους έχουν λάπτοπ, πολύ καλή ιδέα είναι η επιλογή ενός μικρού σε μέγεθος ποντικιού, κατά προτίμηση με καλώδια, ώστε να μη μένει από μπαταρία. Από την άλλη, υπάρχουν χρήστες που κάνουν πολλές παρουσιάσεις και για την περίπτωσή τους κυκλοφορούν ποντίκια ειδικά σχεδιασμένα με λειτουργίες που διευκολύνουν τη δουλειά αυτή. Πολύ σημαντικός επίσης είναι ο εργονομικός σχεδιασμός, ώστε να μη δημιουργούνται κακώσεις και τραυματισμοί στα χέρια όσων δουλεύουν πολλές ώρες στον υπολογιστή. Επίσης, για όσους κάνουν πολύπλοκες εργασίες υπάρχουν ποντίκια με πολλά και προγραμματιζόμενα πλήκτρα που θα τους βοηθήσουν να αυτοματοποιήσουν την εργασία τους. Στην ίδια λογική, μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης και μεγάλη ακρίβεια πρέπει να διαθέτουν τα ποντίκια που απευθύνονται σε γκέιμερ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024