Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταινίες HD από την υπηρεσία VoD του Amazon

Ταινίες HD από την υπηρεσία VoD του Amazon

Τουλάχιστον πεντακόσιες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές υψηλής ευκρίνειας προσέθεσε στη γκάμα του το Amazon, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες της υπηρεσίας Video on Demand να παρακολουθού

Τουλάχιστον πεντακόσιες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές υψηλής ευκρίνειας προσέθεσε στη γκάμα του το Amazon, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες της υπηρεσίας Video on Demand να παρακολουθούν απευθείας στο σαλόνι τους την ταινία της επιλογής τους σε HD.

Το Amazon εξασφάλισε τους τίτλους από αναγνωρισμένους παραγωγούς περιεχομένου, όπως τις Warner Bros. Entertainment Inc., Sony Pictures, Paramount Pictures και Showtime Networks.

Για την παροχή της υπηρεσίας, οι υποψήφιοι πελάτες απαιτείται να έχουν τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας με υποστήριξη της υπηρεσίας, όπως οι τηλεοράσεις plasma Panasonic VIERA CAST, η συσκευή Roku digital video player, κάποιες συσκευές TiVo και Sony Bravia Internet Video Link για να παραγγείλουν και να παρακολουθούν ταινίες από τέσσερα έως πέντε περίπου δολάρια. Οι τηλεοπτικές εκπομπές πωλούνται αντί 3 περίπου δολαρίων. Οι ταινίες είναι διαθέσιμες και προς πώληση για την αναπαραγωγή σε υπολογιστή ή για download για προβολή αργότερα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024