Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Ίντερνετ από κινητό Cosmote με ταχύτητα λήψης 2MBps

Στο Ίντερνετ από κινητό Cosmote με ταχύτητα λήψης 2MBps

Η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα προχώρησε στην αναβάθμιση του ευρυζωνικού της δικτύου με την τεχνολογία HSPA+. Έτσι, οι χρήστες των υπηρεσιών ευρυζωνικής σύνδεσης της Cosmote θα α

Η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα προχώρησε στην αναβάθμιση του ευρυζωνικού της δικτύου με την τεχνολογία HSPA+. Έτσι, οι χρήστες των υπηρεσιών ευρυζωνικής σύνδεσης της Cosmote θα απολαμβάνουν τη λήψη δεδομένων με ταχύτητα έως 21 megabit το δευτερόλεπτο (2MBps)
και αποστολή με ταχύτητα έως 5,8 megabit το δευτερόλεπτο (0,725MBps). Μέχρι τώρα η ταχύτητα λήψης έφτανε τα 7,2Mb/s (0,9MBps).

Αρχικά, οι υψηλότερες ταχύτητες θα είναι διαθέσιμες μόνο σε κεντρικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την εταιρεία, στο μέρος αυτό του δικτύου καταγράφονται ήδη ταχύτητες λήψης κοντά στα 15Mbps (1,875ΜΒps).

Παράλληλα, η Cosmote ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αναβάθμιση σταθμών βάσης σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας που θα επιτρέψουν λήψη δεδομένων με ταχύτητα 14,4Mbps(1,8MBps).

H Cosmote παρέχει υπηρεσίες Mobile Internet On the Go και το μηνιαίο τίμημα για το τρέχον πρόγραμμα συμβολαίου 7,2Mbps χωρίς περιορισμό στα MB κίνησης είναι 49 ευρώ. Όπως μας διευκρίνισε η Cosmote, οι νέες ταχύτητες δεν μεταβάλλουν τον σχετικό τιμοκατάλογο των υπηρεσιών Internet On the Go. Εκτός από το πρόγραμμα χωρίς περιορισμό στα MB, ο υποψήφιος συνδρομητής έχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να επιλέξει το πρόγραμμα 10GB+Laptop, στο οποίο εάν δεσμευτεί με συμβόλαιο δύο ετών, θα λάβει δωρεάν το netbook HP 2140 και μια συσκευή μετάδοσης δεδομένων (σε USB stick) -μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων. Με μηνιαία χρέωση 39 ευρώ, ο χρήστης δεν χρεώνεται επιπλέον για κίνηση έως 10GB.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα από εκπροσώπους του κλάδου κινητής τηλεφωνίας στο πλαίσιο του 4ου διεθνούς συνεδρίου για την ευρυζωνικότητα, 250.000 άνθρωποι αξιοποιούν σήμερα στην Ελλάδα υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024