Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
LH5000 η νέα 200άρα LCD TV 1080P από την LG

LH5000 η νέα 200άρα LCD TV 1080P από την LG

Η LG προσέθεσε στη γκάμα της τις τηλεοράσεις LH5000 που υποστηρίζουν τη συχνότητα σάρωσης 200Hz με την τεχνολογία TruMotion, χάρη στην οποία η εταιρεία υπόσχεται φυσική κίνηση και πεντακάθαρη εικόνα.

Η LG προσέθεσε στη γκάμα της τις τηλεοράσεις LH5000 που υποστηρίζουν τη συχνότητα σάρωσης 200Hz με την τεχνολογία TruMotion, χάρη στην οποία η εταιρεία υπόσχεται φυσική κίνηση και πεντακάθαρη εικόνα.

Δεδομένου ότι υπάρχουν δύο στρατόπεδα για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να επιτευχθούν τα παραπάνω, η LG υποστηρίζει ότι με την δική της τεχνική δεν εισάγει μια σειρά από πλαστά ή παραποιημένα pixel ανάμεσα στα frames για να μειώσει τη θόλωση της κίνησης, όπως συμβαίνει σε άλλες τηλεοράσεις. Οι τηλεοράσεις της σειράς LCD LH5000, συνεχίζει η εταιρεία, επιτυγχάνουν να μειώσουν το χρόνο απόκρισης και την αργή κίνηση της εικόνας, προσφέροντας ευκρινέστερες εικόνες χωρίς απώλειες στη λεπτομέρεια. Κατά αυτόν τον τρόπο κάθε pixel σε ανάλυση Full HD 1080p έχει πραγματική ευκρίνεια και απόδοση.

Εξοικονόμηση ενέργειας έως 73%

Η LG έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας στις τηλεοράσεις LCD και τις έχει εξοπλίσει με τον επονομαζόμενο «έξυπνο ανιχνευτή» για να μειώσει την κατανάλωση έως και 73%. Αυτός, αναλύει το επίπεδο φωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο και ρυθμίζει με ακρίβεια τον οπίσθιο φωτισμό της τηλεόρασης. Ακόμη ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Intelligent Sensor, είναι ότι μειώνει την καταπόνηση της όρασης κατά τη διάρκεια εκτεταμένης θέασης, ρυθμίζοντας επιπλέον επιλογές όπως τα χρώματα, εξοικονομώντας ενέργεια και παράλληλα διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας σε επίπεδο που διασφαλίζει την προστασία των ματιών του θεατή.

Ρυθμίσεις ανάλογα με το περιεχόμενο

Οι θεατές της LH5000 μπορούν να επέμβουν με ρυθμίσεις και να τελειοποιήσουν την εικόνα ακόμη περισσότερο. Αξιοποιώντας τη λειτουργία Picture Wizard, τις ειδικές ρυθμίσεις AV mode και την τεχνολογία 24p Real Cinema, επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της ποιότητας της εικόνας της LH5000 για όλους τους τύπους προγραμμάτων. Έτσι, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των επιλογών “Sport”, “Cinema” και “Game”, για να απολαμβάνει αθλητικές αναμεταδόσεις με ρεαλιστική κίνηση, κινηματογραφικές ταινίες με ολοζώντανα χρώματα και αξέχαστες εμπειρίες βιντεοπαιχνιδιών.
Επιπλέον, το Picture Wizard interface της LG, παρέχει στον καταναλωτή έναν εύχρηστο και φιλικό οδηγό επί της οθόνης, που του επιτρέπει να ρυθμίσει με μεγάλη ακρίβεια την LH5000 και να την προσαρμόσει σε διάφορους τύπους φωτισμού. Συμπληρωματικά, η δυνατότητα AV Mode με 3 ειδικές ρυθμίσεις, που συμπεριλαμβάνουν κινηματογραφικές ταινίες, αθλητικές εκπομπές και videogames, βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας και του ήχου με το πάτημα ενός μόλις πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Σινεμά στο σπίτι

Το «ασυναγώνιστο» όμως πλεονέκτημα των νέων LCD τηλεοράσεων LH5000 είναι η τεχνολογία 24p Real Cinema, που εξασφαλίζει απεικόνιση των ταινιών στο φυσικό επίπεδο των 24 frames το δευτερόλεπτο, ξεπερνώντας τα δεδομένα και φέρνοντας έναν αέρα καινοτομίας στο σαλόνι του θεατή, μια εμπειρία σχεδόν εφάμιλλη με αίθουσα κινηματογράφου.

Παράλληλα, η LH5000 είναι επίσης συμβατή με τα πιο πρόσφατα ψηφιακά format, προσφέροντας τις κατάλληλες εισόδους για την βολική σύνδεση άλλων συσκευών. Συγκεκριμένα, η συμβατότητα με HD DivX και USB 2.0 επιτρέπει στον καταναλωτή να απολαύσει εύκολα ταινίες υψηλής ανάλυσης και αρχεία βίντεο από το Ίντερνετ, ενώ οι επιπλέον τέσσερις θύρες HDMI 1.3, παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με πολλαπλές high definition ή FULL HD πηγές διασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο ευκρίνειας και συμβατότητας.

Ήχος κατά βούληση

Η LH 5000 χρησιμοποιεί το μοναδικό σύστημα μη ορατών ηχείων της LG, σε συνδυασμό με τη λειτουργία εξισορρόπησης ήχου Clear Voice II. Ο ειδικός του ήχου κ. Mark Levinson έχει συνεισφέρει στο σχεδιασμό και τη ρύθμιση των μη ορατών ηχείων, τα οποία χρησιμοποιούν ολόκληρο το εμπρόσθιο μέρος της τηλεόρασης ως πλατφόρμα ήχου, πετυχαίνοντας βαθύ και πλούσιο ήχο. Επιπλέον, η λειτουργία εξισορρόπησης ήχου Clear Voice II βελτιώνει τη χροιά της ανθρώπινης φωνής, αναδεικνύοντάς την με καθαρότητα σε σχέση με τους ήχους στο background. Μάλιστα, η νέα έκδοση της τεχνολογίας Clear Voice, προσφέρει ρυθμίσεις 12 επιπέδων, επιτρέποντας στους θεατές να ελέγχουν κατά πόσο δίνεται έμφαση στις ανθρώπινες φωνές, ανάλογα με το προσωπικό τους γούστο.

Οι τιμές ανά μοντέλο είναι 1.200€ (42LH5000), 1.040€ (37LH5000) και 550€ (32LH5000).

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024