Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τη διακοπή της νέας καμπάνιας της Forthnet απαιτεί ο ΟΤΕ

Τη διακοπή της νέας καμπάνιας της Forthnet απαιτεί ο ΟΤΕ

Με ασφαλιστικά μέτρα για τη διακοπή της, απαντά ο ΟΤΕ στην πρόσφατη καμπάνια της Forthnet που καλεί τους συνδρομητές να απαλλαγούν από το πάγιο του ΟΤΕ και να επιλέξουν Ίντερνετ ή τηλεφωνία αντί του «

Με ασφαλιστικά μέτρα για τη διακοπή της, απαντά ο ΟΤΕ στην πρόσφατη καμπάνια της Forthnet που καλεί τους συνδρομητές να απαλλαγούν από το πάγιο του ΟΤΕ και να επιλέξουν Ίντερνετ ή τηλεφωνία αντί του «τίποτα».

Η καμπάνια της Forthnet

H Forthnet ανακοίνωσε στις 27 Μάη, ότι από την 1η Ιουνίου και έως το τέλος του Ιουλίου «ανταλλάσει» το μηνιαίο πάγιο ΟΤΕ των 14,75 €/μήνα, με υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας ή broadband ADSL. Στο σχετικό δελτίο Τύπου, η εταιρεία ανέφερε:

«Με όσο πληρώνετε για το μηναίο πάγιο ΟΤΕ χωρίς να λαμβάνετε καμιά υπηρεσία, μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να σερφάρετε, μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυo της Forthnet», και κατέληγε ««Αν λοιπόν, σας φαίνεται περίεργο να πληρώνετε 14,75 €/μήνα πάγιο για το τίποτα, το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet είναι στη διάθεσή σας. Τώρα, δώστε στα χρήματα σας πραγματική αξία και συνδυάστε την οικονομία με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση που προσφέρει η Forthnet».

Η προειδοποίηση του ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ χαρακτήριζε τότε στο In.gr Τεχνολογία «απαράδεκτο και προσβλητικό» τον ισχυρισμό της Forthnet. Εξάλλου, εξηγούσε η εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού, κα Τροιζή, το πάγιο δεν επιβάλλεται για το «τίποτα», αφορά στην παροχή της σύνδεσης και τις εισερχόμενες κλήσεις καθώς και την παροχή πλήρους τεχνικής υποστήριξης από τον ΟΤΕ.

«Να διακοπεί πάραυτα»

Ο Οργανισμός ανακοίνωσε ότι «αναγκάστηκε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της εταιρείας Forthnet, καθώς η τελευταία προέβη στην αποστολή αναληθούς και δυσφημιστικού για τον ΟΤΕ Δελτίου Τύπου στις 27/5/2009.

Ο ΟΤΕ κατέθεσε άμεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία υποχρεώνει την εταιρεία Forthnet:
• Να αποσύρει από το site της το Δελτίο Τύπου με τους αναληθείς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς
• Να μην αναρτήσει άλλο κείμενο στον Τύπο ή στο διαδίκτυο με το ίδιο περιεχόμενο μέχρις ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία δεν έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, αγνοώντας τη δικαστική επιταγή και συνεχίζοντας το δυσφημιστικό της έργο. Για το λόγο αυτό, ο ΟΤΕ ζήτησε την παρέμβαση της εισαγγελίας προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα.

Ο ΟΤΕ δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε, στο πλαίσιο του κακώς νοούμενου ανταγωνισμού, να χρησιμοποιεί παράνομα και να δυσφημεί το όνομα και τις υπηρεσίες του ΟΤΕ», καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΤΕ στις 2 Ιουνίου.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024