Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουριστικές Αποδράσεις με το Google Ξεναγό

Τουριστικές Αποδράσεις με το Google Ξεναγό

Το Google φαίνεται ότι σχεδιάζει να εισέλθει δυναμικά στην τουριστική αγορά, αφού στα εργαστήριά του επεξεργάζεται ήδη μια πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία. Συγκεκριμένα τα Google Labs πειραματίζονται με τι

Το Google φαίνεται ότι σχεδιάζει να εισέλθει δυναμικά στην τουριστική αγορά, αφού στα εργαστήριά του επεξεργάζεται ήδη μια πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία. Συγκεκριμένα τα Google Labs πειραματίζονται με τις ξεναγήσεις πόλεων (City Tours), με τις οποίες η υπηρεσία σχεδιάζει προτεινόμενες διαδρομές σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς.

Ετσι για παράδειγμα μια τριήμερη ξενάγηση στην Αθήνα ξεκινά την πρώτη ημέρα από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, ακολουθεί το Μουσείο του Κεραμεικού, το Μουσείο του Πανεπιστημίου της Αθήνας, το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, το Ζάππειο και καταλήγει στο Μουσείο του Δήμου της Αθήνας (Βούρου-Ευταξία).

Ο χρήστης-επισκέπτης μπορεί να ορίσει τη διάρκεια της διαμονής του σε κάθε σταθμό-σημείο ενδιαφέροντος και ενημερώνεται για το χρόνο που απαιτείται για να πάει από τον ένα προορισμό στον άλλο πεζή. Μπορεί επίσης να προσθέσει ή να αφαιρέσει ενδιάμεσους σταθμούς-αξιοθέατα από μια υπάρχουσα λίστα ή να προσθέσει δικούς του σταθμούς. Δίπλα στις προτεινόμενες διαδρομές βρίσκεται αναλυτικός χάρτης της περιοχής στον οποίο εμφανίζεται η προτεινόμενη διαδρομή με όλους τους σταθμούς.

Δοκιμάστε την υπηρεσία City Tours.

Γνωρίστε επίσης την ελληνική πρωτοποριακή υπηρεσία Room Bazaar του διαδικτυακού ταξιδιωτικού και πολιτιστικού περιοδικού IGoGreece.com. Αφού εγγραφείτε, υποβάλετε το αίτημά σας για κατάλυμα στον ταξιδιωτικό σας προορισμό και οι συνεργαζόμενοι ξενοδόχοι του IGoGreece σας αποστέλλουν την προσφορά τους.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024