Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πειρατικό Κόμμα και στην Ελβετία

Πειρατικό Κόμμα και στην Ελβετία

Ένα κόμμα «που κοιτάει μπροστά, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά», αυτοχαρακτηρίζεται το Κόμμα των Πειρατών στην Ελβετία που ιδρύθηκε στην Ζυρίχη την Κυριακή 12 Ιουλίου, στα βήματα του πρωτοπόρου σουηδικού κ

Ένα κόμμα «που κοιτάει μπροστά, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά», αυτοχαρακτηρίζεται το Κόμμα των Πειρατών στην Ελβετία που ιδρύθηκε στην Ζυρίχη την Κυριακή 12 Ιουλίου, στα βήματα του πρωτοπόρου σουηδικού κόμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νεοσύστατου κόμματος, περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν στην μεγαλύτερη ελβετική πόλη και υπερψήφισαν το προτεινόμενο καταστατικό. Σύμφωνα με τις αρχές του νέου κόμματος, βασικές ανησυχίες των ιδρυτικών μελών του είναι η δωρεάν πρόσβαση στη γνώση, τον πολιτισμό και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ιδιωτικής ζωής και της αυτοδιάθεσης του πληθυσμού, η πλήρης διαφάνεια της κρατικής εξουσίας και ο περιορισμός των επιβλαβών μονοπολίων.

To ελβετικό κόμμα των πειρατών έχει 2.567 μέλη στη σελίδα του στο Facebook.

Κάλεσμα για ελληνικό κόμμα Πειρατών

Στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, το Σουηδικό Κόμμα των Πειρατών κέρδισε μια έδρα στο ευρωκοινοβούλιο.Την ημέρα διεξαγωγής των ευροεκλογών ξεκίνησε εκστρατεία για την ίδρυση ελληνικού πειρατικού κόμματος.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024