Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 26-29 Νοέμβρη θα διεξαχθεί η Infosystem 2009

Στις 26-29 Νοέμβρη θα διεξαχθεί η Infosystem 2009

Η INFOSYSTEM 2009 και το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής μετατίθενται στις 26-29 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας Helexpo Α.Ε.. Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με τις

Η INFOSYSTEM 2009 και το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής μετατίθενται στις 26-29 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας Helexpo Α.Ε..

Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με τις ημερομηνίες
διεξαγωγής της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσιου-Κοινωνικού Τομέα & Ιδιωτικών Επιχειρήσεων POLIS.

Σύμφωνα με την Helexpo Α.Ε., η παράλληλη διοργάνωση με την POLIS προσδίδει ιδιαίτερη δυναμική στην 23η INFOSYSTEM, καθώς παράλληλα με τους επιχειρηματίες της Πληροφορικής θα προσέλθει ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός αγοραστών του Δημόσιου Τομέα, όχι μόνον από την Ελλάδα αλλά και από τα Βαλκάνια, καθώς παράλληλα με την Έκθεση POLIS θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η 10η Σύνοδος των Δημάρχων του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων (Balcinet) υπό την προεδρία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Β.Παπαγεωργόπουλου.

Νέος χώρος: Infosystem στο Περίπτερο των Εθνών

Επίσης, η INFOSYSTEM μεταφέρεται στο Περίπτερο των Εθνών, το οποίο είναι το πλέον σύγχρονο του εκθεσιακού κέντρου και επικοινωνεί με το Συνεδριακό Κέντρο
«Ι. Βελλίδης», επιτρέποντας εύκολη και αμφίδρομη ροή με το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής.

H διοργανώτρια εταιρεία έκρινε ότι η συγκεκριμένη μετάθεση θα αποβεί προς όφελος των δύο σημαντικότερων γεγονότων στον τομέα της ελληνικής Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, καθώς αθροίζει επισκέπτες δύο σημαντικών κλαδικών διεθνών εκθέσεων με κοινά ενδιαφέροντα.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024