Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντείνεται ο Ανταγωνισμός για τα Μαθητικά Netbook

Εντείνεται ο Ανταγωνισμός για τα Μαθητικά Netbook

Τα καταστήματα ηλεκτρονικών επιδίδονται σε έναν αγώνα για να κερδίσουν την προτίμηση των μαθητών της Α Γυμνασίου. Από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά η δωρεάν διάθεση των netbook στους μαθητές που έχουν προμη

Τα καταστήματα ηλεκτρονικών επιδίδονται σε έναν αγώνα για να κερδίσουν την προτίμηση των μαθητών της Α’ Γυμνασίου. Από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά η δωρεάν διάθεση των netbook στους μαθητές που έχουν προμηθευτεί το σχετικό κουπόνι.

Διαβάστε περισσότερα για τη σάκα με το netbook των 450 ευρώ, ενημερωθείτε για τις Προδιαγραφές τους (αρχείο PDF) και Ψηφίστε: Βοηθά στην Εκπαίδευση ο Υπολογιστής;

Η αλυσίδα καταστημάτων Cosmote και η αλυσίδα Γερμανός συμμετέχουν στη δράση Ψηφιακή Τάξη και συνοδεύουν κάθε Compaq Mini 110c-1030SV με ένα πολυμηχάνημα HP DeskJet F4280 All-in-One, ηχεία με subWoofer Logitech S-220, οπτικό mouse LG, θήκη netbook LG και ένα εξωτερικό DVD-RW Slim LG (δώρα αξίας 200 ευρώ). Επίσης, στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός προσφέρονται δώρα αξίας 120 ευρώ μαζί με το netbook Asus Eee PC 1101HA (με οθόνη 11,6’’ σε λευκό, μαύρο, μπλε και ροζ) ηχεία με subwoofer Logitech S-220, Microsoft Compact Optical Mouse 500 και ένα εξωτερικό DVD-RW Slim LG. Επιπλέον, οι μαθητές θα επωφεληθούν μιας «μοναδικής προσφοράς» για πλοήγηση στο internet, μέσω σύνδεσης COSMOTE Internet On The Go που προσφέρει ταχύτητες έως 21,6 Mbps για λήψη δεδομένων σε όλο και περισσότερες περιοχές. H εταιρεία θα διανέμει το έντυπο «Κινητή Τηλεφωνία & Γονείς», καθώς και δύο ακόμη ενημερωτικά έντυπα της Δράσης Ενημέρωσης saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, που στηρίζει η COSMOTE.

H αλυσίδα καταστημάτων Fnac (Τhe Mall Athens, Μαρούσι και Γλυφάδα, Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη) με κάθε υπολογιστή 10 ιντσών Acer, Compaq, Asus προσφέρει στον μαθητή δωρεάν ένα από τα παρακάτω: ένα πολuμηχάνημα-εκτυπωτή, ένα φορητό DVD player με οθόνη 7’’, ένα MP4 player, μια ψηφιακή κορνίζα μαζί με τσάντα μεταφοράς. Για όλους τους υπόλοιπους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που περιλαμβάνονται στη δράση «Ψηφιακή Τάξη», τα δώρα της Fnac είναι είτε ένα πολυμηχάνημα-εκτυπωτής είτε μια ψηφιακή κορνίζα μαζί με τσάντα μεταφοράς. Στην περίπτωση που κάποιος μαθητής δεν θέλει κάποιο από τα προαναφερθέντα δώρα, έχει δύο επιλογές: μπορεί να διαλέξει όποιο προϊόν επιθυμεί, αξίας αντίστοιχης με τα δώρα που προσφέρει η Fnac ή, να έχει έκπτωση ίση με την αξία των δώρων για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Fnac.

Με την εξαργύρωση του κουπονιού σε ένα από τα οκτώ καταστήματα του δικτύου της Media Markt (Μαρούσι, Φάληρο, Περιστέρι, Άγ. Ι. Ρέντη και Αργυρούπολη, δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Λάρισα), οι μαθητές αποκτούν δωρεάν ένα Power Stick με περιεχόμενο συνολικής αξίας άνω των 200 ευρώ. Σε αυτό, θα βρουν αποθηκευμένα 13 συνολικά σχολικά βοηθήματα για τα μαθήματα της Α’ Γυμνασίου, από τον εκδοτικό Οίκο Λιβάνη και τις Ηλεκτρονικές Εκδόσεις Siem. Συγκεκριμένα, ο εκδοτικός Οίκος Λιβάνη διαθέτει τα σχολικά βοηθήματα για τα μαθήματα των Νέων Ελληνικών, Αρχαίων Ελληνικών & Μαθηματικών (5 συνολικά για τα μαθηματικά), ενώ οι Ηλεκτρονικές Εκδόσεις Siem προσφέρουν τα βοηθήματα για τα μαθήματα Ιστορίας, Γεωγραφίας, Θρησκευτικών, Εικαστικών, Αγγλικών & Γαλλικών.

Στα καταστήματα Public οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα όπως κινητά, πολυμηχανήματα, θήκες netbook, ηχεία, mouse και πολλά άλλα. Ακόμη, με κάθε καινούργιο netbook, τα Public προσφέρουν κάρτα τεχνικής υποστήριξης, η οποία εξασφαλίζει την αντικατάσταση του netbook στην περίπτωση βλάβης και για το χρονικό διάστημα της επισκευής, ενώ κάθε netbook έχει τρία χρόνια εγγύηση. Τέλος, με την αγορά του υπολογιστή τους κερδίζουν το νέο ακυκλοφόρητο σινγκλ του συγκροτήματος Mikro «Πόσο ακόμα», αποκλειστικά από τα Public.

Όσοι εξαργυρώσουν το κουπόνι σε ένα από τα δύο καταστήματα της αλυσίδας Saturn (Καλλιθέα, Γέρακας) λαμβάνουν ταυτόχρονα δωροκάρτα αξίας έως 100 ευρώ και επιπλέον τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης ειδικής μαθητικής ενότητας «Χρήση Η/Υ για Windows» που η αλυσίδα προσφέρει σε συνεργασία με την Eurolab. Επίσης, οι καταναλωτές που είχαν προχωρήσει σε προπαραγγελία της συσκευής μέχρι την Τετάρτη 30/09, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν και ένα πολυμηχάνημα Canon αξίας 60€.

Η Ηλεκτρονική παρέχει σε όλη την οικογένεια του μαθητή 100 ευρώ έκπτωση για τις αγορές οποιουδήποτε προϊόντος.

Επίσης, η Metadata δέχεται παραγγελίες για το μαθητικό netbook από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή υπολογιστών και προσφέρει αποκλειστικά το Dell Mini 1011 με το σήμα και τα χρώματα του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού – εσωτερικά και εξωτερικά. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σχετική ιστοσελίδα.

To Πλαίσιο προσφέρει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Ίντερνετ επί εννέα μήνες (Vodafone Mobile Broandband, αξίας 200 ευρώ) και δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 7 όταν ο μαθητής επιλέξει netbook Turbo-X. Με κάθε μαθητικό netbook 11» παρέχεται δωρεάν εξάμηνη πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω hol ή 10 ημέρες Vodafone Mobile Broadband και αποκλειστικά με το netbook της Samsung, εξωτερικό DVD-RW. To Πλαίσιο έχει ορίσει ειδική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης για τα μαθητικά netbook στο 800-800-8000

Πολλά δώρα υπόσχεται επίσης το e-shop, μέσω της αφιερωμένης ιστοσελίδας στα μαθητικά netbook στη διεύθυνση e-shop Μαθητικό, ενώ δέχεται σχετικά ερωτήματα στο 211 5000 500. Δείτε τα δώρα του e-shop, αξίας έως και 500 ευρώ.

Στη δράση για την Ψηφιακή Τάξη συμμετέχει επίσης η αλυσίδα Multirama, συνοδεύοντας κάποια netbook -όχι όμως για εκείνα διαγωνίου 11,1″ και 11,6″ ιντσών- με δώρα, όπως πολυμηχάνημα ΗΡ Deskjet F4280, ψηφιακή φωτογραφική Olympus FE-25, κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson S312 και παροχές, όπως τρία χρόνια άμεση δωρεάν αντικατάσταση φορητού υπολογιστή, τρία χρόνια δωρεάν επισκευή και μια επιταγή 100€ για μαθήματα ηλεκτρονικού υπολογιστή και μια επιταγή 100€ για μαθήματα αγγλικών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο 801 11 15000.

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024