Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Διαδίκτυο, όχι στην TV, στρέφονται οι διαφημιζόμενοι

Στο Διαδίκτυο, όχι στην TV, στρέφονται οι διαφημιζόμενοι

Στο Διαδίκτυο, για πρώτη φορά περισσότερο απότι στην τηλεόραση και στον Τύπο, εμπιστεύτηκαν την προβολή τους οι διαφημιζόμενοι στη Μ.Βρετανία, καθιστώντας την αγορά αυτή την πρώτη στην οποία παρατηρεί

Στο Διαδίκτυο, για πρώτη φορά περισσότερο απ’ότι στην τηλεόραση και στον Τύπο, εμπιστεύτηκαν την προβολή τους οι διαφημιζόμενοι στη Μ.Βρετανία, καθιστώντας την αγορά αυτή την πρώτη στην οποία παρατηρείται στροφή των διαφημιζόμενων online.

To 23,5% (1,75 δισ. στερλίνες) των συνολικών διαφημιστικών δαπανών στην χώρα πήγε στο Ίντερνετ, ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που κέρδισε η TV, σύμφωνα με την διετή αναφορά της IAB (Internet Advertising Bureau). Έτσι, το Ίντερνετ για πρώτη φορά στην ιστορία του ξεπερνά την τηλεόραση -παράλληλα την τελευταία διετία, η επένδυση στην τηλεοπτική διαφήμιση μειώθηκε κατά 17%. Αν και η μεγέθυνση της διαφήμισης στο Διαδίκτυο έχει επιβραδυνθεί σε σχέση με το 21% που είχε παρατηρηθεί το πρώτο εξάμηνο του 2008, το Ίντερνετ τα κατάφερε καλύτερα από την τηλεόραση, τον Τύπο και το ραδιόφωνο καταλήγει η αναφορά των PricewaterhouseCooper και το World Advertising Research Centre.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024