Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο Hotmail που «κόβει» 80% περισσότερα spam

Νέο Hotmail που «κόβει» 80% περισσότερα spam

Κατά 80% πιο αποδοτικό καθιστά το νέο Hotmail το αναβαθμισμένο φίλτρο προστασίας για ανεπίκλητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσέθεσε η Microsoft στο Web mail της.

Κατά 80% πιο αποδοτικό καθιστά το νέο Hotmail το αναβαθμισμένο φίλτρο προστασίας για ανεπίκλητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσέθεσε η Microsoft στο Web mail της. Μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες διαδικτυακού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παγκοσμίως, το Hotmail εξυπηρετεί 375 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην ελληνική γλώσσα και διαθέτει λειτουργίες με τις οποίες η Microsoft επιχειρεί να κλέψει τη δόξα των Gmail και Yahoo Mail. Όλοι οι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να ενσωματωθούν στο νέο Hotmail (ως επί το πλείστον με την εισαγωγή του αντίστοιχου αρχείου CSV). O διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος δεν έχει προκαθοριστεί, αλλά κατά τα πρότυπα του Gmail «αυξάνεται διαρκώς» σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. To πρόγραμμα instant messaging της Microsoft, ο Messenger συνεργάζεται με το νέο Hotmail -για κάθε νέο e-mail αποστέλλεται ενημέρωση μέσω IM, η διαχείριση της λίστας των φίλων είναι κοινή. Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο Hotmail από το κινητό τηλέφωνο (mobile.live.com) με την εισαγωγή του Windows Live ID και μέσω POP3. Τέλος, στην ενότητα «Τι νέο υπάρχει» αναρτώνται ενημερώσεις όχι μόνο από το δίκτυο των φίλων του χρήστη, αλλά και από τους λογαριασμούς τους σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το twitter και το Flickr. Το e-mail είναι της μορφής [onoma@windowslive.com].

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024