Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Idou τα πρώτα κινητά Απεριόριστης Ψυχαγωγίας από τη Sony Ericsson

Idou τα πρώτα κινητά Απεριόριστης Ψυχαγωγίας από τη Sony Ericsson

Το πρώτο από τα τρία κινητά τηλέφωνα της νέας κατηγορίας Entertainment Unlimited που ανακοίνωσε η Sony Ericsson στις 18 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με την επωνυμία Satio.

Το πρώτο από τα τρία κινητά τηλέφωνα της νέας κατηγορίας Entertainment Unlimited που ανακοίνωσε η Sony Ericsson στις 18 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με την επωνυμία Satio.

Με την «Απεριόριστη Ψυχαγωγία», η εταιρεία επιχειρεί να φέρει σε μια συσκευή ό,τι καλύτερο από την μουσική εμπειρία των Walkman, τη φωτογράφηση με τις Cyber-shot, τα παιχνίδια Java, την επικοινωνία με υπολογιστές, συστήματα ήχου και την τηλεόραση αλλά και τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. (Πάντως, παρά την κυκλοφορία ολοένα περισσότερων «φωτογραφικών» κινητών τηλεφώνων με ανάλυση 12Mpixel και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών για την λήψη φωτογραφιών, οι επαγγελματίες φωτογράφοι επιμένουν ότι αυτά δεν αρκούν για τη λήψη «επαγγελματικών» φωτογραφιών και τα κινητά αυτά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν μια καλή dSLR. Παρακαλώ, σχολιάστε)

Το πρώτο τηλέφωνο της σειράς που είχε γίνει γνωστό ως Idou ονομάστηκε τελικά Satio. Έχει, όπως αναμενόταν, κάμερα 12Mpixel, με εστίαση αφής και φλας Xenon, μεγάλη οθόνη αφής, widescreen 3,5 ιντσών (360 x 640 pixel, 16 εκατομμύρια χρώματα) και διάταξη 16:9 για την απρόσκοπτη προβολή ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και βιντεοκλίπ. Tο Satio βασίζεται στην 5η έκδοση του λειτουργικού S60 της Symbian και έχει εφαρμογές που διευκολύνουν την άμεση μεταφορά φωτογραφιών στο Ίντερνετ καθώς και την χρήση του τηλεφώνου για επικοινωνία μέσω social networking. Υποστηρίζει την εγγραφή ήχου και βίντεο στα 30fps, την σύνδεση σε δίκτυα GSM, HSDPA και Wi-Fi, έχει GPS και stereo FM radio. Βασίζεται στον επεξεργαστή ARM Cortex A8 600 MHz και έχει κάρτα μνήμης χωρητικότητας 8GB (SanDisk MicroSD). Χωρίς σύνδεση, πωλείται γύρω στα 570 ευρώ.

new SEdemoEmbed( «phone», «satio», 320, 232 ).embed();

Σύντομα αναμένονται και τα άλλα δύο κινητά της ίδιας κατηγορίας Aino και Yari. Το Aino θα έχει οθόνη με ανάλυση 240 x 432 pixel, αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο, κάμερα 8MP, υποστήριξη HSDPA, Wi-Fi και GPS, κάρτα μνήμης 8GB και τη δυνατότητα να λειτουργεί ως ασύρματο χειριστήριο για το PlayStation 3.

Τέλος, το πιο οικονομικό όλων, το Yari θα έχει οθόνη QVGA, κάμερα 5MP, υποστήριξη gesture και motion gaming, GPS και κάρτα 1GB.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024