Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουιτεροκινητό, για τους λάτρεις του Twitter

Τουιτεροκινητό, για τους λάτρεις του Twitter

Μια συσκευή αφιερωμένη αποκλειστικά στo twitting πωλείται στο Amazon από τις 26 Οκτωβρίου. Ονομάζεται TwitterPeek και απευθύνεται σε όσους... τιτιβίζουν όπου κι αν βρεθούν. Δυστυχώς, το δίκτυό της δεν

Μια συσκευή αφιερωμένη αποκλειστικά στo twitting πωλείται στο Amazon από τις 26 Οκτωβρίου. Ονομάζεται TwitterPeek και απευθύνεται σε όσους… τιτιβίζουν όπου κι αν βρεθούν. Δυστυχώς, το δίκτυό της δεν έχει επεκταθεί εκτός ΗΠΑ.

Το TwitterPeek κατασκευάστηκε από την Peek, μια εταιρεία που είναι γνωστή για δύο άλλες πρωτότυπες συσκευή, το Peek και το Peek Pronto αφιερωμένες αποκλειστικά στην αποστολή και λήψη e-mail εν κινήσει (push mail). Ο χρήστης έχει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα τα mail του (άμεση λήψη και αποστολή) και μπορούν να αποστείλουν αναρίθμητα e-mail και μηνύματα χωρίς συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας για πέντε λογαριασμούς e-mail αντί 60 περίπου δολαρίων και συνδρομή στην υπηρεσία από 15 δολάρια το μήνα.

Ομοίως το TweetPeek έχει το δικό του δίκτυο (προφανώς μέσω κάποιας συμφωνίας με κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ) και για τη χρήση του δεν απαιτείται συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, δεν περιλαμβάνει όμως Web browser και ως εκ τούτου η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση στο WWW γενικώς. Ο χρήστης του twitter έχει διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή τα δικά του tweet και όλων όσων ακολουθεί, μια λίστα όσων ακολουθεί και όσων τον ακολουθούν, να κάνει unfollow, φυσικά να στείλει tweet, να κάνει reply, να στείλει προσωπικά tweet, retweet, να δει τις αναφορές στα tweet του. Ο χρήστης της συσκευής δεν χρεώνεται ανά tweet (όπως συμβαίνει με την αποστολή μηνύματος από το κινητό), δεν απαιτείται συμβόλαιο (όπως συμβαίνει με τα smartphone και τη σχετική εφαρμογή) ή πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi. Το TweetPeek είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (γαλάζιο και μαύρο), με 6μηνη και αόριστης διάρκειας σύνδεση αντί 100 και 200 δολαρίων αντίστοιχα. Φέτος, αναμένεται να κάνει θραύση κατά την περίοδο των… tweetmas.

Δείτε το στο Amazon.com.

Ενδιαφέρον είναι ότι μας απάντησε άμεσα από το Peek του ο ιδρυτής της εταιρείας και εμπνευστής του τουιτεροκινητού, Amol Sarva όταν τον ρωτήσαμε εάν υπάρχουν σχέδια για την διάθεση της συσκευής εκτός ΗΠΑ. Με ένα σύντομο e-mail ο Sarva απαντά θετικά, υπό την προϋπόθεση ότι θα εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με πανελλαδική κάλυψη για συνεργασία. Πάντως, το τουιτεροκινητό λειτουργεί και εκτός ΗΠΑ με το λεγόμενο international plan της Peek (αντί 59,95 δολάρια το μήνα).

Παρεμπιπτόντως, δείτε που βρίσκεται ο Amol τώρα (ή τουλάχιστον το Peek του 😉

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024