Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παιχνίδι Γνώσεων στο PS3 και στο PSP με τον Buzz

Παιχνίδι Γνώσεων στο PS3 και στο PSP με τον Buzz

Buzz στο Playstation 3 θα παίξουν όσοι βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 3ου επιπέδου στο The Mall Athens από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Η Sony δίνει έτσι την ευκαιρ

Buzz στο Playstation 3 θα παίξουν όσοι βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 3ου επιπέδου στο The Mall Athens από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Η Sony δίνει έτσι την ευκαιρία στους φίλους των (τηλε)παιχνιδιών γνώσεων να ζήσουν την εμπειρία που προσφέρει η νέα πλήρως ελληνική έκδοση του παιχνιδιού για PS3 αλλά και PSP.

Σύμφωνα με την Sony, το «Buzz! Παγκόσμιο Κουίζ!» έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ελληνική πραγματικότητα. Έχουν προστεθεί ερωτήσεις από αυτήν και έχουν αφαιρεθεί άλλες που δεν θα μπορούσαμε να απαντήσουμε, ενώ ο (πνευματώδης) οικοδεσπότης Buzz μιλά ελληνικά.

Το νέο Buzz μπορεί να αποτελέσει ένα οικογενειακό παιχνίδι, ή διαδικτυακό, με αντιμέτωπες ομάδες από όλο τον κόσμο αλλά και ένα αθόρυβο κουίζ στο λεωφορείο. Ο χρήστης μπορεί επίσης, να δημιουργήσει δικά του κουίζ. Το παιχνίδι υποστηρίζει διαδικτυακές αναμετρήσεις, «Καναπές εναντίον Καναπέ» για οχτώ παίκτες μέσω του PlayStation Network).

Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι Το Buzz: Παγκόσμιο Quiz δημιουργεί το προσωπικό προφίλ του παίκτη ώστε ο παρουσιαστής Buzz να μπορεί να απευθύνεται προσωπικά σε αυτόν – τον προσφωνεί με το όνομά του, θυμάται τα δυνατά του σημεία και κάνει αναπάντεχα πειράγματα με τα κλασικά του αστειάκια.

Επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο του παιχνιδιού στη διεύθυνση http://www.buzzthegame.com

Το Buzz στο PSP

H έκδοση του παιχνιδιού για την φορητή παιχνιδομηχανή της Sony δίνει πρόσβαση στη διαδικτυακή πύλη του παιχνιδιού ερωτήσεων MyBuzz!. Από εκεί, ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει, να πραγματοποιήσει λήψη και να μοιραστεί κουίζ για το δικό του παιχνίδι PSP. Επίσης, στο PlayStation Store μπορεί κανείς να αγοράσει νέα πακέτα με ερωτήσεις (επιπλέον στις 5.000 ερωτήσεις που υπάρχουν ήδη στο παιχνίδι) και να παίξει μέσω Διαδικτύου στο PlayStation Network με άλλους λάτρεις των παιχνιδιών γνώσεων.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να παίξει με τους φίλους του με τη λειτουργία «Από Χέρι σε Χέρι» που επιτρέπει σε έξι άτομα να παίξουν με ένα μόνο PSP ή να συνδέσουν τέσσερις παίκτες τα PSP τους και να αναμετρηθούν σε παιχνίδια γνώσεων μέσω δικτύου.

Το παιχνίδι για PS3 πωλείται με ασύρματα ειδικά χειριστήρια, τα επονομαζόμενα buzzer, αντί 70 περίπου ευρώ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024