Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλιπ κινηματογραφικών ταινιών online με τη συγκατάθεση έξι στούντιο

Κλιπ κινηματογραφικών ταινιών online με τη συγκατάθεση έξι στούντιο

Δημοφιλή αποσπάσματα από το πλούσιο ρεπερτόριο ταινιών έξι στούντιο του Χόλιγουντ προσφέρει η νέα διαδικτυακή υπηρεσία movieclips.com, επιτρέποντας στους απανταχού χρήστες του Διαδικτύου όχι μόνο να α

Δημοφιλή αποσπάσματα από το πλούσιο ρεπερτόριο ταινιών έξι στούντιο του Χόλιγουντ προσφέρει η νέα διαδικτυακή υπηρεσία movieclips.com, επιτρέποντας στους απανταχού χρήστες του Διαδικτύου όχι μόνο να αναζητούν ό,τι θέλουν με πολλαπλά κριτήρια μεταξύ 12.000 κλιπ διάρκειας από 30» έως και 2′ αλλά και να τα αναπαράγουν, να τα μοιραστούν online και εάν θέλουν να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν την νέες ταινίες από το Amazon ή το iTunes Store. Μεγάλος απών από το εγχείρημα, η Disney.

Η εταιρεία έχει πάντως εξασφαλίσει την συναίνεση των 20th Century Fox, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Paramount, Sony Pictures Entertainment, Universal και Warner Bros.

Η νεοσύστατη εταιρεία εδρεύει στην Σάντα Μόνικα, στην πολιτεία της Καλιφόρνια, ΗΠΑ και θα αντλεί τα έσοδά της από διαφημίσεις στο σάιτ της υπηρεσίας αλλά και από συνεργαζόμενες διαδικτυακές υπηρεσίες ενοικίασης ή πώλησης ταινιών, όπως το Amazon και το Apple iTunes Store στις οποίες παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους χρήστες της υπηρεσίας της. Συνιδρυτές και επενδυτές της Movieclips είναι ο επιχειρηματίας Zach James και ο σκηνοθέτης Rich Raddon (LA Film Festival).

Επισκεφτείτε το movieclips.com (προς το παρόν η υπηρεσία παρέχεται δοκιμαστικά).

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024