Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα θέλατε το Playstation 4;

Πώς θα θέλατε το Playstation 4;

Αρχές της νέας δεκαετίας και οι λάτρεις του 15χρονου πια Playstation συζητούν ήδη για το τι θα ήθελαν να δουν στην επόμενη έκδοσή του, αν και δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2011...

Αρχές της νέας δεκαετίας και οι λάτρεις του 15χρονου πια Playstation συζητούν ήδη για το τι θα ήθελαν να δουν στην επόμενη έκδοσή του, αν και δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2011…

Διαβάστε επίσης γιατί το 2010 θα χοροπηδάμε σαν τρελοί!

Νέο επεξεργαστή γραφικών που θα αντικαταστήσει το RSX της nVidia -φημολογείται μάλιστα ότι η Intel επιχειρεί να προωθήσει στη Sony το δικό της, υπό ανάπτυξη, Larrabee-, περισσότερη ενσωματωμένη μνήμη, μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και έναν ακόμα ισχυρότερο, πολυπήρυνο επεξεργαστή Cell. Το κόστος του PS4 όμως, θα πρέπει να μειωθεί. Πολλοί μάλιστα προτείνουν να αφαιρεθεί ακόμα και το ακριβό Blu-ray και να μην εξοπλιστεί με νέο επεξεργαστή, αφού η ισχύς του Cell θεωρείται ακόμα αξεπέραστη και η αρχιτεκτονική του επιτρέπει την προσθήκη νέων πυρήνων (ήδη η IBM έχει φτιάξει έναν πιο ισχυρό Cell). Οι χρήστες φαίνεται να προτιμούν έναν δίσκο 1TB και το κατέβασμα περιεχομένου από το Διαδίκτυο, αντί του οδηγού Blu-ray που κρατά ψηλά το κόστος της παιχνιδομηχανής (μαζί με τον ακριβό Cell).

Τέλος, πολλοί είναι οι χρήστες που εκφράζουν την άποψη ότι το Playstation 4 δεν θα πρέπει να αργήσει (μια νέα κονσόλα ανά δεκαετία), αφού δεν έχουν ακόμα αντικαταστήσει το PS2, παρά το γεγονός ότι ο διάδοχός του κυκλοφόρησε το 2006. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι οι ανταγωνιστικές κονσόλες είναι φθηνότερες, ενώ η Sony φέρεται να έχει εξαντλήσει τα περιθώρια για περαιτέρω μείωση του κόστους της ισχυρής παιχνιδομηχανής (ήδη λένε ότι το πουλά κάτω του κόστους).

Πάντως, την επόμενη διετία εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει και η νέα ανταγωνιστική κονσόλα Xbox 720…

Προς το παρόν, οι φανατικοί gamer αναμένουν τον περίφημο ανιχνευτή κίνησης την άνοιξη του 2010

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024