Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Από Μάιο και βλέπουμε η άφιξη του iPad

Από Μάιο και βλέπουμε η άφιξη του iPad

Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των χωρών όπου το iPad θα κυκλοφορήσει εντός του Απριλίου και παραμένει άγνωστο πότε θα δει τελικά την πολυσυζητημένη ταμπλέτα. Στις ΗΠΑ, το ντεμπούτο προγραμματ

Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των χωρών όπου το iPad θα κυκλοφορήσει εντός του Απριλίου και παραμένει άγνωστο πότε θα δει τελικά την πολυσυζητημένη ταμπλέτα.

Στις ΗΠΑ, το ντεμπούτο προγραμματίζεται τώρα για τις 3 του μήνα, λίγες ημέρες αργότερα από ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Εντός του Απριλίου το iPad θα κυκλοφορήσει σε ακόμα οκτώ αγορές εκτός των ΗΠΑ (Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Βρετανία), ενώ στις υπόλοιπες χώρες θα φτάσει «αργότερα φέτος», περιορίστηκε να δηλώσει η Apple.

Αγνωστο παραμένει επίσης με ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα θα συνεργαστεί η Apple για τα 3G μοντέλα του iPad (στις ΗΠΑ έχει αποκλειστική συμφωνία με την AT&T).

Αρχικά η Apple προγραμμάτιζε το λανσάρισμα της ταμπλέτας για τα τέλη Μαρτίου. Οι λόγοι που οδήγησαν στην ολιγοήμερη αναβολή δεν διευκρινίστηκαν, σύμφωνα όμως με το Reuters η καθυστέρηση ίσως οφείλεται σε κώλυμα της ταϊβανέζικης Hon Hai Precision, η οποία προμηθεύει την Apple με εξαρτήματα.

Τo iPad, μια συσκευή με οθόνη αφής που συνδέεται στο Διαδίκτυο, παίζει ταινίες και μουσική και διαβάζει ηλεκτρονικά βιβλία, θεωρείται το πλέον αναμενόμενο προϊόν τεχνολογίας από την παρουσίαση του iPhone το 2007.

Τα πρώτα iPad που θα φτάσουν στην αγορά είναι τα μοντέλα που συνδέονται μόνο σε δίκτυα Wi-Fi και κοστίζουν από 499 έως 699 δολάρια ανάλογα με τη χωρητικότητα της μνήμης flash.

Τα μοντέλα που υποστηρίζουν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 3G, και κοστίζουν έως και 829 δολάρια, θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ αργότερα τον Απρίλιο.

Από τις 12 Μαρτίου, οι Αμερικανοί καταναλωτές θα μπορούν να παραγγέλνουν το μοντέλο της προτίμησής τους από το δικτυακό τόπο της Apple.

Το iPad θα κυκλοφορήσει με 12 προεγκατεστημένες νέες εφαρμογές, ενώ το πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα από τον Απρίλιο.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024