Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βρήκα δουλειά με τη βοήθεια του Facebook»

«Βρήκα δουλειά με τη βοήθεια του Facebook»

Περί τα 875.000 δολάρια επένδυσαν στην ιδέα εταιρείες κεφαλαίων που ανέλαβε να υλοποιήσει η νεοσύστατη νεοϋορκέζικη Jibe. Η Jibe προτείνει την αξιοποίηση του εξειδικευμένου σάιτ κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn (δικτύωση μεταξύ επαγγελματιών) και του «φιλικού» Facebook για την αναζήτηση και την πρόσληψη νέων στην πρώτη τους δουλειά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο Jibe χρησιμοποιώντας τα […]

Περί τα 875.000 δολάρια επένδυσαν στην ιδέα εταιρείες κεφαλαίων που ανέλαβε να υλοποιήσει η νεοσύστατη νεοϋορκέζικη Jibe.

Η Jibe προτείνει την αξιοποίηση του εξειδικευμένου σάιτ κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn (δικτύωση μεταξύ επαγγελματιών) και του «φιλικού» Facebook για την αναζήτηση και την πρόσληψη νέων στην πρώτη τους δουλειά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο Jibe χρησιμοποιώντας τα στοιχεία εισόδου τους στο Facebook. Κατόπιν πρέπει να επιτρέψουν στην εφαρμογή να αντλήσει στοιχεία από το προφίλ τους. Στη συνέχεια, μπορούν να αναζητήσουν στο Jibe τομείς ενδιαφέροντος ή εταιρείες για εργασία και ενδεχομένως να βρουν άτομα που ίσως γνωρίζουν στον ευρύτερο κύκλο τους τα οποία εργάζονται σε εταιρείες που θα ήθελαν να εργαστούν, ώστε να ενημερωθούν για πιθανές νέες θέσεις εργασίας, να λάβουν συστάσεις ή απλή αλλά χρήσιμη ενημέρωση.

Η υπηρεσία θα είναι συνδρομητική για τους εργοδότες και δωρεάν για τους υποψήφιους, υπό όρους. Η υπηρεσία υπόσχεται ότι οι υποψήφιοι διατηρούν ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο στο τι μπορεί να δει ο πιθανός εργοδότης του.

Το Jibe βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστική φάση λειτουργίας και ως εκ τούτου παρουσιάζει κάποια προβλήματα στην σύνδεση των προφίλ.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024