Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To... Facebook στη μεγάλη οθόνη δια χειρός Ντέιβιντ Φίντσερ

To… Facebook στη μεγάλη οθόνη δια χειρός Ντέιβιντ Φίντσερ

Μια ματιά στην ιστορία της δημιουργίας της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Facebook και του ιδρυτή της Μαρκ Ζούκερμπεργκ ρίχνει η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ (Fight Club) με τίτλο «The Social Network».

Δείτε αποκλειστικά στο in.gr το τρέιλερ της ταινίας

Μια ματιά στην ιστορία της δημιουργίας της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Facebook και του ιδρυτή της Μαρκ Ζούκερμπεργκ ρίχνει η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ (Fight Club) με τίτλο «The Social Network».

Δείτε αποκλειστικά στο in.gr το τρέιλερ της ταινίας

Κεντρικός χαρακτήρας του φιλμ ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Τζέσι Άιζενμπεργκ (Adventureland). Στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο ρόλο του μετάέπειτα προέδρου της εταιρείας, Σον Πάρκερ, ενώ ο Άντριου Γκάρφιλντ ερμηνεύει τον φίλο και συμφοιτητή του Ζούκερμπεργκ, Εντουάρντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που το Social Network είναι μια ταινία για το Facebook, δεν πρόκειται να διαφημιστεί στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόθεση

Μια φθινοπωρινή βραδιά του 2003, ο φοιτητής του Χάρβαρντ και ιδιοφυϊα στις γλώσσες προγραμματισμού Μαρκ Ζούκερμπεργκ κάθεται στον υπολογιστή του και ξεκινά να δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα.

Σε μια έξαψη blogging και προγραμματισμού, στο φοιτητικό του δωμάτιο ο Μαρκ αρχίζει κάτι που σύντομα θα μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο και θα προκαλέσει επανάσταση στην επικοινωνία. Μόλις έξι χρόνια, αλλά και 500 εκατομμύρια φίλους μετά, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ γίνεται ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στην Ιστορία… Όμως για αυτόν τον επιχειρηματία, η επιτυχία οδηγεί τόσο σε προσωπικές όσο και νομικές επιπλοκές.

Το «The Social Network» μια ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ και σενάριο Άαρον Σόρκιν (Δυτική Πτέρυγα) αποδεικνύει ότι… δεν μπορείς να κάνεις 500 εκατομμύρια φίλους, χωρίς να κάνεις και μερικούς εχθρούς.

Η ταινία είναι σε παραγωγή Σκοτ Ρούντιν, Ντέινα Μπρουνέτι, Μάικλ ΝτεΛούκα και Σεάν Σαφίν και βασισμένη στο βιβλίο «The Accidental Billionaires» του Μπεν Μέζρικ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024