Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος controller για το Xbox 360, αυξημένες οι συνδρομές του Xbox Live

Νέος controller για το Xbox 360, αυξημένες οι συνδρομές του Xbox Live

Τον Φεβρουάριο του 2011 αναμένεται στην Ευρώπη το νέο ασύρματο χειριστήριο της Microsoft για το Xbox 360, ένας controller που θα κυκλοφορήσει πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Νοέμβριο του 2010. Στις ΗΠΑ η τιμή του ορίστηκε στα 65 δολάρια περίπου. Η πιο σημαντική διαφορά του είναι ότι ο σχεδιασμός του λεγόμενου D-Pad που λέγεται ότι διευκολύνει το παιχνίδι ιδιαίτερα σε beat-em-up.

Τον Φεβρουάριο του 2011 αναμένεται στην Ευρώπη το νέο ασύρματο χειριστήριο της Microsoft για το Xbox 360, ένας controller που θα κυκλοφορήσει πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Νοέμβριο του 2010. Στις ΗΠΑ η τιμή του ορίστηκε στα 65 δολάρια περίπου. Η πιο σημαντική διαφορά του είναι ότι ο σχεδιασμός του λεγόμενου D-Pad που λέγεται ότι διευκολύνει το παιχνίδι ιδιαίτερα σε beat-em-up: με την περιστροφή κατά 90 μοίρες το D-pad με τα πλήκτρα κατεύθυνσης μετατρέπεται άμεσα από διακριτό σταυρό σε επίπεδο δίσκο και τανάπαλιν -δείτε το βίντεο στο μπλογκ του επικεφαλής της ομάδας Larry Hryb (γνωστό στην κοινότητα των παιχνιδιών ως Major Nelson). Αλλες μικρές αλλαγές αφορούν την αντικατάσταση των χρωματιστών πλήκτρων από γκρι A, B, X, Y. Το νέο χειριστήριο δεν θα συνοδεύει κονσόλες και θα πωλείται αποκλειστικά με το kit Play & Charge για την επαναφόρτιση των μπαταριών του.

Την ίδια περίοδο και συγκεκριμένα από 1ης Νοεμβρίου, η εταιρία θα αυξήσει από 20% έως και 25% το κόστος των συνδρομών στο Xbox Live Gold στις ΗΠΑ, τον Καναδά το Μεξικό και τη Μ.Βρετανία. Στις ΗΠΑ, η μηνιαία συνδρομή θα ανέλθει στα 10 περίπου δολάρια από τα 8 δολάρια, η τρίμηνη στα 25 περίπου δολάρια από τα 20 δολάρια και η ετήσια στα 60 δολάρια από τα 50 δολάρια.

Παρεμπιπτόντως, η υπηρεσία Xbox Live θα παρέχεται επισήμως από το Νοέμβριο και στους Έλληνες κατόχους της κονσόλας της Microsoft.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024