Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 10 Νοεμβρίου η επίσημη πρώτη του Xbox Live στην Ελλάδα

Στις 10 Νοεμβρίου η επίσημη πρώτη του Xbox Live στην Ελλάδα

Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στο Xbox LIVE σε μια άλλη χώρα, μπορούν να μεταφέρουν τα στοιχεία τους στην εγχώρια υπηρεσία και να διατηρήσετε το προφίλ, τα σκορ, τα επιτεύγματα, τους πόντους Microsoft και το υπόλοιπο πληρωμένο χρονικό διάστημα της συνδρομής τους.

Όπως είχε ανακοινωθεί ήδη από τον Ιούνιο, η Microsoft λανσάρει την υπηρεσία Xbox Live και στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου 2010. Με το Xbox Live οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια με άλλους χρήστες της υπηρεσίας, να αναρτούν τα σκορ τους, να κατεβάζουν κάποια παιχνίδια και να παραγγείλουν άλλα καθώς και να προμηθεύονται επιπλέον υλικό για τους αγαπημένους τους τίτλους.

Η σύνδεση στο Xbox Live είναι δωρεάν και προϋποθέτει μια κονσόλα Xbox 360 και μια γρήγορη σύνδεση στο Ίντερνετ. Με την εγγραφή στην δωρεάν υπηρεσία, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε ένα προσωπικό προφίλ, όπου διατηρούνται τα σκορ του, η ετικέτα (gametag) και το avatar του στα παιχνίδια. Επίσης, κάθε μέλος έχει πρόσβαση στην αγορά (Marketplace) του Xbox Live και μπορεί να κατεβάσει δωρεάν demo παιχνιδιών για την κονσόλα της Microsoft. Ωστόσο, για να παίξει κανείς παιχνίδια με φίλους online θα πρέπει να αναβαθμίσει τη συνδρομή του σε Xbox Live Gold. Με τη «χρυσή» συνδρομή, όσοι αποκτήσουν το νέο σύστημα MS Kinect μπορούν όχι μόνο να παίξουν ομαδικά παιχνίδια (και τα νέα για το Kinect), αλλά και να διεξάγουν συσκέψεις με βίντεο (Video Kinect). Οι συνδρομητές Xbox Live Gold αποκτούν επίσης πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο και δικαιούνται αποκλειστικά κάποιες εκπτώσεις. Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής της συνδρομής στην υπηρεσία Gold ορίστηκε στα 59,99 ευρώ.

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2010, πολλοί χρήστες της παιχνιδομηχανής της Microsoft χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία, με έμμεσους τρόπους «για να μην μένει η κονσόλα τους μισή». Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στο Xbox Live σε μια άλλη χώρα, μπορούν να μεταφέρουν τα στοιχεία τους στην εγχώρια υπηρεσία και να διατηρήσουν το προφίλ τους, τo σκορ, τα επιτεύγματα (achievement), τους πόντους Microsoft και το υπόλοιπο πληρωμένο χρονικό διάστημα της συνδρομής τους. Μπορούν επίσης, να διατηρήσουν όλο το περιεχόμενο που έχουν κατεβάσει και αποθηκεύσει στο σκληρό τους δίσκο, όπως αντικείμενα του Avatar, παιχνίδια Live Arcade και τραγούδια. Aναλυτικές λεπτομέρειες ως προς τη μεταφορά λογαριασμού δημοσιεύονται στη διεύθυνση www.xbox.com/El-gr/live/faq.htm.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024