Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η FOTOMATIC αναλαμβάνει τη διάθεση των JVC στην Ελλάδα

Η FOTOMATIC αναλαμβάνει τη διάθεση των JVC στην Ελλάδα

Η εταιρεία FOTOMATIC Α.Ε. ανέλαβε τη διανομή και τεχνική υποστήριξη των συστημάτων ήχου και εικόνας της ιαπωνικής JVC στην ελληνική αγορά.

Την επίσημη διάθεση των προϊόντων του ιαπωνικού οίκου JVC ανέλαβε για την Ελλάδα η εταιρία FOTOMATIC Α.Ε., «με στόχο να εδραιώσει την JVC στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς» συστημάτων ήχου και εικόνας. Η FOTOMATIC θα διαθέτει στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της JVC που αφορούν σε βιντεοκάμερες, βιντεοπροβολείς D-ILA, ηχοσυστήματα και συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτου, στερεοφωνικά micro, συστήματα Home Cinema, ακουστικά και άλλα.

Πριν χρόνια, την JVC στην Ελλάδα αντιπροσώπευε η εταιρία ΗΛΒΙ Α.Ε. Την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων είχε αναλάβει η εταιρία ASTRA service S.A. Η FOTOMATIC Α.Ε. είναι πλέον επίσημα από την 1η Οκτωβρίου 2010 ο διανομέας των προϊόντων JVC στην ελληνική αγορά και αναλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη. Οποιοσδήποτε αναζητά πληροφόρηση τόσο για πωλήσεις όσο και για σέρβις μπορεί να απευθυνθεί στο τηλ. 210 21.11.860.

Τα προϊόντα JVC διανέμονται από την FOTOMATIC A.E. και πωλούνται πανελλαδικά μέσω των καταστημάτων των αλυσίδων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, από εξειδικευμένα καταστήματα εικόνας και ήχου καθώς και εγκαταστατών ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου.

Μετά από 16 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά, η εταιρία FOTOMATIC Α.Ε. δηλώνει ότι έχει θέσει «ως νέο στόχο να εδραιώσει την JVC στην ελληνική αγορά ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες της εταιρικής της φιλοσοφίας που στοχεύουν και διασφαλίζουν στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη: Αξιοπιστία, υπευθυνότητα, δέσμευση, και αποτελεσματικότητα στην παροχή υπηρεσιών, άριστη σχέση ποιότητας-κόστους, ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών με ιδιαίτερη έμφαση στο After Sales Service, τεχνική υποστήριξη με τεχνογνωσία, ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων, προσαρμογή και ευελιξία στα νέα δεδομένα της αγοράς».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024