Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν Conn-X σε αριστούχους φοιτητές από τον ΟΤΕ

Δωρεάν Conn-X σε αριστούχους φοιτητές από τον ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ προσφέρει και φέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, δωρεάν ευρυζωνικές συνδέσεις Conn-x σε αριστούχους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι προσφέρει και φέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, δωρεάν ευρυζωνικές συνδέσεις Conn-x σε αριστούχους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Οι πέντε πρώτοι εισαχθέντες σε κάθε τμήμα για το τρέχον έτος και οι πέντε πρώτοι φοιτητές κάθε τμήματος κάθε έτους ή εξαμήνου φοίτησης, που αρίστευσαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010, επιβραβεύονται από τον ΟΤΕ, λαμβάνοντας δωρεάν το «Conn-x Για Φοιτητές».

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ τους προσφέρει το «Conn-x Για Φοιτητές» στα 2 Mbps, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση μέχρι τις 30/09/2011.

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά του ΟΤΕ είναι διαθέσιμες στο online κατάστημα του ΟΤΕ oteshop.gr καθώς και στο 13888, με ένα τηλεφώνημα χωρίς χρέωση. Για κατάθεση αιτημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα OTESHOP.

Ο ΟΤΕ ξεκίνησε τη διάθεση δωρεάν ευρυζωνικών συνδέσεων Conn-x σε αριστούχους φοιτητές το 2005. Από τότε, τα τελευταία 6 χρόνια πάνω από 2.400 αριστούχοι φοιτητές σε όλη την Ελλάδα έχουν συνδεθεί δωρεάν με Conn-x.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024