Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Εφαρμογές για iPad, iPhone και touch από την Uni Systems

H Uni Systems ΑΕ άρχισε να παρέχει την υπηρεσία Uni Mobile που αφορά στην ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων tablet PC και smartphone  (Uni Systems Mobile Applications).

H Uni Systems ΑΕ άρχισε να παρέχει την υπηρεσία Uni Mobile που αφορά στην ανάπτυξη εφαρμογών για φορητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων tablet PC και smartphone (Uni Systems Mobile Applications). Στην νέα υπηρεσία της θυγατρικής της Infoquest είναι η ανάπτυξη εφαρμογών για iPad, iPhone και iPod touch σε περιβάλλον iOS, δεδομένου ότι η Uni Systems είναι μέλος του δικτύου Apple iOS Development Network.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «οι εφαρμογές που αναπτύσσονται και διατίθενται στους τελικούς πελάτες της Uni Systems (επιχειρήσεις & οργανισμούς), επιτρέπουν στους χρήστες να επικοινωνούν άμεσα και με ασφάλεια με την πληροφοριακή υποδομή του οργανισμού, έχοντας στη συσκευή τους απαραίτητες πληροφορίες για την καθημερινή τους εργασία εκτός γραφείου. Βασισμένες στη πλατφόρμα iOS, εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητές της, προσφέροντας μείωση κόστους για τον οργανισμό και μοναδική εμπειρία στον χρήστη. Έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται στους τομείς της Εκπαίδευσης, της Υγείας, στον Χρηματοοικονομικό, στις Ταχυμεταφορές, στην Υποστήριξη Πωλήσεων και στο Field Service, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες του συνόλου των επιχειρησιακών κλάδων.»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024