Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα 10 Καλύτερα Δώρα Playstation 3

Τα 10 Καλύτερα Δώρα Playstation 3

Μια από τις πιο σημαντικές εξελίξεις της φετινής χρονιάς που αφορά στην νεότερη παιχνιδομηχανή της Sony είναι η κυκλοφορία του νέου συστήματος χειρισμού της κονσόλας, Playstation Move. Εάν λοιπόν ο υποψήφιος αποδέκτης του δώρου σας έχει ήδη κονσόλα PS3 και δεν έχει το σύστημα Move, τότε θα χαρεί ιδιαίτερα εάν το αποκτήσει. Το σύστημα αποτελείται από μια κάμερα και ένα χειριστήριο και μαζί πωλούνται στα καταστήματα περί τα 70 ευρώ. Εάν το έχει ήδη, δωρίστε του παιχνίδι!

Μια από τις πιο σημαντικές εξελίξεις της φετινής χρονιάς που αφορά στην νεότερη παιχνιδομηχανή της Sony είναι η κυκλοφορία του νέου συστήματος χειρισμού της κονσόλας, Playstation Move. Εάν λοιπόν ο υποψήφιος αποδέκτης του δώρου σας έχει ήδη κονσόλα PS3 και δεν έχει το σύστημα Move, τότε θα χαρεί ιδιαίτερα εάν το αποκτήσει. Το σύστημα αποτελείται από μια κάμερα και ένα χειριστήριο και μαζί πωλούνται στα καταστήματα περί τα 70 ευρώ.

Για όσους έχουν ήδη το Move, στη λίστα που ακολουθεί θα βρείτε πολλούς ενδιαφέροντες τίτλους παιχνιδιών.

Ελέγξτε στο PEGI: Η λίστα που ακολουθεί αφορά σε παιχνίδια, για αυτό προσέξτε πριν καταλήξετε το λεγόμενο PEGI, το σύστημα κατάταξης του παιχνιδιού από ανεξάρτητη από την κατασκευάστρια εταιρεία αρμόδια ευρωπαϊκή αρχή: ο αριθμός στο εξώφυλλο του παιχνιδιού δείχνει την μικρότερη ηλικία στην οποία απευθύνεται ο τίτλος (3 για παιδιά τουλάχιστον 3 ετών, 18 για εφήβους τουλάχιστον 18 ετών κ.ο.κ.). Όταν πλέον φτάσετε στο κατάστημα αγοράς, κοιτάξτε στο πίσω μέρος της θήκης καθώς εκτός από αυτό τον χαρακτηρισμό PEGI, θα βρείτε εκεί και άλλα χαρακτηριστικά εικονίδια που θα σας αποκαλύψουν εάν το παιχνίδι έχει σκηνές βίας, εάν οι χαρακτήρες του χρησιμοποιούν πιθανά ανεπίτρεπτη γλώσσα, εάν οι σκηνές του προκαλούν φόβο, εάν υπάρχει θέμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, εάν αφορά στον τζόγο, το σεξ και λοιπά.

Δωρίστε Αξεσουάρ

Η κονσόλα με 320GΒ δίσκο μαζί με το σύστημα Move πωλείται περί τα 360 ευρώ. ‘Οπως θα διαπιστώσετε, για να παίξετε ομαδικά απαιτούνται επιπρόσθετα χειριστήρια, που κοστίζουν γύρω στα 30 ευρώ. Σε αυτό το επίπεδο κόστους κινείται και ο λεγόμενος subcontroller για τo Move που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το βασικό χειριστήριο με σκοπό να επιτρέψει τον ακριβή έλεγχο του χαρακτήρα του παιχνιδιού (ειδικά στα λεγόμενα παιχνίδια δράσης «τρίτου προσώπου»). Ρίξτε μια ματιά στα αξεσουάρ για Playstation Move στο Pathfinder Shopping.

Δείτε λοιπόν τα 10 καλύτερα δώρα για τους κατόχους PS3:

1.SingStar Dance

Τιμή: περί τα 31 ευρώ

Σας αρέσει να τραγουδάτε τις πιο καυτές επιτυχίες– πλέον, έχετε τη δυνατότητα και να τις χορεύετε. Το PlayStation Move θα αποτελέσει το συνοδό σας στο χορό, ενώ θα καλείστε να αντιγράφετε τη χορογραφία που προβάλλεται στην οθόνη και παράλληλα να τραγουδάτε επιτυχίες τριών δεκαετιών –από τους Blondie και τον Sir Mix A Lot μέχρι τη Lady Gaga και τον Soulja Boy. Τραγουδήστε και χορέψτε μόνοι σας ή οργανώστε ένα γρήγορο πάρτυ επί της οθόνης με έως και τρεις φίλους: απλώς επιλέξτε το αγαπημένο σας τραγούδι, πάρτε ένα χειριστήριο PlayStation Move και προσθέστε ένα μικρόφωνο SingStar. Στη συνέχεια ακολουθήστε το χορευτικό που προβάλλεται στην τηλεόραση – αν φυσικά τα καταφέρνετε. Όπως και με το τραγούδι, όσο καλύτερα χορεύεις τόσο περισσότερους πόντους συγκεντρώνεις – κι έτσι η πρόκληση, αλλά και η διασκέδαση διπλασιάζονται.

2.Heavy Rain Move Edition

Τιμή: περί τα 41 ευρώ

Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος σε μια βρόμικη, μουσκεμένη από βροχή πόλη κι εσείς καλείστε να τον ανακαλύψετε πριν εξαντληθεί ο διαθέσιμος χρόνος για το τελευταίο του θύμα. Οι κριτικές για το διαισθητικό και βαθιά συναισθηματικό ταξίδι, στο οποίο παρέσυρε τους παίκτες το Heavy Rain ήταν διθυραμβικές –πλέον θα «εμπλακείτε» ακόμη περισσότερο, ενώ αξιοποιείτε κάθε σας κίνηση για να αντιμετωπίσετε εγκληματίες, να εξερευνήσετε σκοτεινές και επικίνδυνες τοποθεσίες και να αναζητήσετε την αλήθεια ενώ ο χρόνος τρέχει. Περιλαμβάνοντας ένα ολοκαίνουριο επίπεδο –The Taxidermist – το οποίο αναπτύχθηκε αποκλειστικά για χρήση με το PlayStation Move, το Heavy Rain Move Edition είναι ένα «πάντρεμα» gaming, κινηματογράφου και δράσης όπου κάθε σας επιλογή επηρεάζει τις εξελίξεις. Κάντε λοιπόν με προσοχή την επόμενη σας κίνηση!

3.TV Superstars

Τιμή: περί τα 37 ευρώ

Αναρριχηθείτε από την απόλυτη αφάνεια στην αφρόκρεμα των τηλεοπτικών αστέρων και απολαύστε μια λαμπερή καριέρα από την άνεση του σαλονιού σας, χάρη στο PlayStation Move. Η κάμερα PlayStation®Eye θα «αιχμαλωτίσει» την ομορφιά σας, και στη συνέχεια θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σειρά –ή καλύτερα μια σεζόν!- τηλεοπτικών δοκιμασιών, για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας. Εντυπωσιάστε σε εκπομπές μαγειρικής με το PlayStation Move να γίνεται σπάτουλα (!), τηλεπαιχνίδια όπου θα το αξιοποιήσετε για να εκτοξεύσετε χρωμοβόμβες – ακόμη και εκπομπές στις οποίες το χειριστήριο γίνεται το σφυρί και το πριόνι. Όσο καλύτερα τα καταφέρετε, τόσο διασημότεροι θα γίνετε, τόσο περισσότερο κύρος και τηλεοπτική καταξίωση θα αποκτήσετε. Μετά από όλα αυτά θα είστε έτοιμοι για ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα – αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψετε το παιχνίδι. Αντίθετα, θα πρέπει να γυρίσετε τα δικά σας διαφημιστικά με εσάς και τους φίλους σας στους ρόλους των πρωταγωνιστών.

4.The Shoot

Τιμή: 39 ευρώ (το αξεσουάρ σε σχήμα όπλου κοστίζει περί τα 15 ευρώ)

Σημαδέψτε και πυροβολήστε με το ειδικό εξάρτημα-πιστόλι (shooting attachment) του PlayStation Move. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ τόσο εύχρηστο και διασκεδαστικό που θα το χρησιμοποιείτε ως προέκταση του καρπού σας. Με το The Shoot τα arcade shooter παιχνίδια μεταμορφώνονται σε B-movie από τις παλιές καλές εποχές του Hollywood, με εσάς ως κεντρικούς πρωταγωνιστές. Τραβήξτε το όπλο σας και αναμετρηθείτε με «παλιόφιλους» από την Άγρια Δύση, θηριώδη ρομπότ ή εξωγήινους από τα 50s, με τις επιθέσεις να διαφοροποιούνται ανάλογα με το σκηνικό που σας φιλοξενεί. Συνεργαστείτε με κάποιο φίλο, ή αναμετρηθείτε με τους αντιπάλους για έξτρα πόντους. Πυροβολήστε γρήγορα και με ακρίβεια και τραβήξτε την προσοχή του σκηνοθέτη –και ποιος ξέρει, ίσως αρχίσει μια καριέρα σαν «σταρ του σινεμά».

5.Time Crisis: Razing Storm

Τιμή: περί τα 50 ευρώ

Γεμίστε, πυροβολήστε και επιδείξτε ένα ακαταμάχητο κούρεμα– το Time Crisis επέστρεψε! Το κλασικό και καθολικά αναγνωρισμένο arcade shooter είναι πλέον πλήρως συμβατό με το χειριστήριο PlayStation Move. Εκτοξεύστε σφαίρες και πυραύλους κι εξολοθρεύστε με κάθε τρόπο τους εχθρούς: η ομάδα σας κινείται στα ίχνη ενός εγκληματία που προστατεύεται από έναν ολόκληρο στρατό μισθοφόρων. Το PlayStation Move θα μετατραπεί σε πανίσχυρο τουφέκι ή ρουκετοβόλο που μπορεί να εξαφανίσει οτιδήποτε βρίσκεται γύρω σας. Αναλάβετε μόνοι σας τις εχθροπραξίες στο single player story mode, στρατολογήστε ένα φίλο για το arcade mode δύο παικτών, συνεργαστείτε με τέσσερις παίκτες για multiplayer δράση (με την οθόνη να χωρίζεται στα τέσσερα) ή συνδεθείτε online για ένα πολεμικό πανδαιμόνιο οκτώ αντιπάλων. Η αποστολή εξαρτάται από εσάς και την ικανότητα σας στο σημάδι – εξασκήστε λοιπόν το δάχτυλο που τραβά τη σκανδάλη!

6.The Fight

Τιμή: περί τα 41 ευρώ

Σφίξτε το χειριστήριο PlayStation Move στη γροθιά σας και προετοιμαστείτε να τα δώσετε όλα σε αυτό το multiplayer fighter, με μια βασική διαφορά. Αντί να πατάτε με μανία τα πλήκτρα, μαχόμενοι με τον αντίπαλο σας, θα βρεθείτε όρθιοι ρίχνοντας γροθιές, χαστούκια (!) ή ακόμη και κεφαλιές στον αέρα, ενώ η PlayStation Eye μετατρέπει κάθε σας κίνηση σε «ζημιά» για τον αντίπαλο σας. Αφάνταστα ρεαλιστικό, με εκπληκτικά physics, αυτό είναι (καλώς εχόντων) το κοντινότερο που θα βρεθείτε σε έναν καβγά δρόμου σε κάποιο απόμερο στενό, ένα εγκαταλειμμένο πάρκινγκ ή ακόμη και σε μια άδεια πισίνα. Προπονηθείτε στις γροθιές μόνοι σας προτού αναμετρηθείτε με κάποιον αντίπαλο– αλλά αν δεν εξασκηθείτε επαρκώς και τα πράγματα δεν εξελιχθούν υπέρ σας, ίσως «προκύψει» μια τυχαία αγκωνιά στο σαγόνι. Υπάρχουν ακόμη και χρήματα για να ποντάρετε προβλέποντας την εξέλιξη των μαχών – είστε έτοιμοι για έναν «βρόμικο» καβγά με το The Fight;

7.SingStar Guitar

Τιμή: περί τα 31 ευρώ

Πιάστε μια κιθάρα, αρπάξτε ένα μικρόφωνο και τραγουδήστε μαζί με τους αγαπημένους σας θρύλους της μουσικής σκηνής. Απόλαυση, ανταγωνισμός και απόλυτη διασκέδαση – καταπλήξτε το κοινό σας ερμηνεύοντας τις καλύτερες ποπ και ροκ επιτυχίες. Μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να μαγέψουν το κοινό με περιφερειακή υποστήριξη δύο μικροφώνων/δύο κιθάρων

8.Gran Turismo 5

Τιμή: περί τα 69 ευρώ

Στο Gran Turismo 5, θα απολαύσετε μερικές από τις πιο διάσημες αγωνιστικές πίστες, σε αφάνταστα ρεαλιστική απεικόνιση υψηλής ανάλυσης και θα οδηγήσετε ορισμένα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και κορυφαία σύγχρονα οχήματα. Σήμερα, ανακοινώθηκε επίσημα και η εκπληκτική πλήρης λίστα των περισσότερων από 1.000 αυτοκινήτων του παιχνιδιού. Ανάμεσα τους η Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce, η Lexus LFA και η McLaren MP4-12C. Παράλληλα αποκαλύφθηκε και η πλήρης λίστα των διαθέσιμων διαδρομών, στην οποία οι παίκτες θα συναντήσουν ορισμένες από τις πλέον θρυλικές πίστες της σειράς, όπως οι: Autumn Ring, Deep Forest Raceway και Grand Valley Speedway, αλλά και αρκετές πραγματικές διαδρομές, όπως η Nurburgring και Mazda Raceway Laguna Seca.

9.Buzz!: Το Απόλυτο Μουσικό Quiz

Τιμή: περί τα 52-58 ευρώ με 4 χειριστήρια

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας με μουσικά κουίζ γνώσεων στο PS3. Παίξτε με την οικογένεια και τους φίλους σας και απαντήστε σε χιλιάδες ερωτήσεις σ’ αυτό το μεγάλο κουίζ. Απολαύστε το Buzz με νέα εμφάνιση και δοκιμάστε τις μουσικές σας γνώσεις. Απαντήστε στις ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το χειριστήριο κίνησης PlayStation Move ή τους βομβητές Buzz! Υποδεχτείτε το νέο πλήρως εξελληνισμένο Buzz! με ελληνική εκφώνηση και πολλές ερωτήσεις τόσο από την διεθνή όσο και από την ελληνική μουσική σκηνή!

10.Sports Champions

Τιμή: περί τα 41 ευρώ

Ετοιμαστείτε να διαγωνιστείτε σε μια σειρά από διασκεδαστικά, εξωτικά αθλήματα, καθώς κορυφαίοι αθλητές απ’ όλο τον κόσμο συναντιούνται για να ανακαλύψουν ποιος είναι ο σπουδαιότερος πρωταθλητής απ’ όλους. Νιώστε κι εσείς μέρος της δράσης, προσπαθήστε σκληρά και χρησιμοποιήστε τις πραγματικές σας ικανότητες, καθώς το PlayStation®Move ζωντανεύει την κάθε διοργάνωση με εκπληκτική ακρίβεια. Δοκιμάστε τα Disc Golf, Gladiator Duels, Beach Volleyball, Archery, Table Tennis και Bocce. Συναγωνιστείτε τους φίλους και την οικογένειά σας και παλέψτε για το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Champions Cup.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024