Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα 10+ Καλύτερα Δώρα για Xbox 360

Τα 10+ Καλύτερα Δώρα για Xbox 360

Η κυκλοφορία του συστήματος χειρισμού της παιχνιδομηχανής της Microsoft που καταργεί τα χειριστήρια ήταν ίσως η σημαντικότερη εξέλιξη σε ότι αφορά όχι μόνο το Xbox 360 αλλά και γενικότερα τις παιχνιδομηχανές. Είναι λοιπόν φυσικό ότι, το  Kinect είναι ένα δώρο που επιθυμούν διακαώς οι gamer που προτιμούν Xbox αλλά και οι νεοεισερχόμενοι στην εμπειρία των βιντεοπαιχνιδιών.

Η κυκλοφορία του συστήματος χειρισμού της παιχνιδομηχανής της Microsoft που καταργεί τα χειριστήρια ήταν ίσως η σημαντικότερη εξέλιξη σε ότι αφορά όχι μόνο το Xbox 360 αλλά και γενικότερα τις παιχνιδομηχανές. Είναι λοιπόν φυσικό ότι το Kinect είναι ένα δώρο που επιθυμούν διακαώς οι gamer που προτιμούν Xbox αλλά και οι νεοεισερχόμενοι στην εμπειρία των βιντεοπαιχνιδιών. Το Kinect θα δώσει ζωντάνια στο σαλόνι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με γέλια, εύθυμα σχόλια, και τη χαρά να μοιράζεστε με τους φίλους και την οικογένεια τις νέες εμπειρίες παιχνιδιού χωρίς χειριστήρια.

Έτσι, συγκεντρώσαμε πληροφορία για τις κονσόλες, το σύστημα χειρισμού και τα παιχνίδια στην λίστα που ακολουθεί. Σημειώστε ότι οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft είναι ελεύθεροι να προσδιορίσουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Σε κάθε περίπτωση, αναφέρουμε εκτιμώμενη λιανική τιμή στην οποία περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%.

Δείτε τα καλύτερα δώρα για χρήστες Xbox 360 και όχι μόνο, σύμφωνα με την Microsoft:

1. Xbox 360 4GB με Kinect

Η συσκευασία «όλα-σε-ένα» Xbox 360 4GB με Kinect, περιλαμβάνει τη νέα κονσόλα Xbox 360 4GB, τον αισθητήρα Kinect και το παιχνίδι Kinect Adventures.

Τιμή: 306 ευρώ

2. Kinect για Xbox 360

Αν υπάρχει ήδη μία κονσόλα Xbox 360 στο σπίτι, η συσκευασία Kinect για Xbox 360 αντί €159 περιλαμβάνει τον αισθητήρα Kinect και το παιχνίδι Kinect Adventures. Πλήρως ελεύθεροι από χειριστήρια, το Kinect παρασύρει σε παιχνίδια χορού, γυμναστικής, αγώνων ταχύτητας, σπορ, δράσης, περιπέτειας και party, προσφέροντας κάτι για τον καθένα στη λίστα των εορταστικών σας δώρων.

Τιμή: 159 ευρώ

Νύχτες παιχνιδιού για όλη την οικογένεια… Με μία πινελιά από Kinect

3. KinectAdventures

Αιωρηθείτε στο διάστημα, ζήστε τη συγκίνηση να κατεβαίνετε τα ορμητικά νερά ενός ποταμού, aντιμετωπίστε τα εμπόδια που βρίσκετε στη διαδρομή σας προς την κορυφή του βουνού. Κάντε βουτιά στα βαθιά για να εξερευνήσετε ένα υποβρύχιο παρατηρητήριο – όλα από το σαλόνι σας. Με το Kinect Adventures, εσείς είστε το χειριστήριο καθώς πηδάτε, αποφεύγετε εμπόδια και κλοτσάτε ό,τι εμποδίζει το δρόμο σας, μέσα από συναρπαστικές περιπέτειες, σε μια σειρά από εξωτικές τοποθεσίες.

Τιμή: 51 ευρώ

4.Kinectimals

Το Kinectimals καλεί τα παιδιά, τους γονείς τους και τους λάτρεις των ζώων όλων των ηλικιών, να χτίσουν δυνατές φιλίες με μερικά από τα πιο εξωτικά πλάσματα του κόσμου. Ακριβώς όπως τα πραγματικά κατοικίδια ζώα, τα μικρά αιλουροειδή θα έρθουν πάνω σας τρέχοντας, ενώ θα γουργουρίζουν χαρούμενα κάθε φορά που θα τα χαϊδεύετε πίσω από τα αυτιά. Οι συλλεκτικές εκδόσεις περιλαμβάνουν ένα βελούδινο ζωάκι ύψους 18εκ. το οποίο μπορεί να σαρωθεί στο παιχνίδι και να ξεκλειδώσει ένα νέο συλλεκτικό λιονταράκι.

Τιμή: 51 ευρώ

Σηκωθείτε από τον καναπέ και αρχίστε να γυμνάζεστε

5. Dance Central

Από τους δημιουργούς του Rock Band, έρχεται η επόμενη συναρπαστική μουσική εμπειρία: το Dance Central είναι το πρώτο χορευτικό βιντεοπαιχνίδι χωρίς χειριστήριο, που «σκανάρει» όλο το σώμα και σας βοηθά να βελτιώσετε τις κινήσεις σας. Με πάνω από 90 χορευτικά προγράμματα και 650 κινήσεις, κάθε ένα πρόγραμμα βασίζεται σε μία αυθεντική χορογραφία τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους μαζί με κορυφαία μουσικά θέματα και τραγούδια των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών της pop, hip-hop και R&B. Δε θα μάθετε απλώς να χορεύετε, θα γίνετε ο κυρίαρχος της πίστας.

Τιμή: 51 ευρώ

6. Your Shape: Fitness Evolved

Με το Kinect για Xbox 360 και το Your Shape: Fitness Evolved θα ζήσετε την πλέον προηγμένη τεχνολογία γυμναστικής που υπάρχει, όπως και όποτε εσείς θέλετε και μπορείτε. Το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης εντοπίζει πότε η στάση του σώματος σας δεν είναι η σωστή και σας καθοδηγεί για να βελτιώσετε τη φόρμα σας. Προσαρμόστε τις ασκήσεις στις δικές σας προτιμήσεις, προκαλέστε τους φίλους σας και μοιραστείτε την πρόοδο σας επιτυγχάνοντας παράλληλα εμφανή αποτελέσματα.

Τιμή: 51 ευρώ

Συνεργασία ή ανταγωνισμός; Η επιλογή είναι δική σας

7. Kinect Sports

Το πρώτο παιχνίδι σπορ χωρίς χειριστήριο που σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας πραγματικά, μέσω της υπηρεσίας Xbox LIVE, το Kinect Sports είναι τόσο αληθινό που θα νιώσετε τον αέρα να χαϊδεύει τα μαλλιά σας καθώς πηδάτε πάνω από εμπόδια και την άμμο να μπαίνει ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας καθώς σερβίρετε, αποκρούετε και καρφώνετε στο γήπεδο του βόλεϊ με μοναδικό στόχο τη νίκη. Με έξι πλήρη αγωνίσματα – Ποδόσφαιρο, Μπιτς Βόλεϊ, Στίβο, Μποξ, Μπόουλινγκ και Πινγκ Πονγκ – το Kinect Sports είναι ο μόνος τίτλος που παίζεται ομαδικά (ομάδα προς ομάδα) και επιτρέπει σε όλη την οικογένεια να παίζει ανταγωνιστικά τουρνουά σε γρήγορους ρυθμούς.

Tιμή: 51 ευρώ

Συγκίνηση, ανατροπές και δράση σε όλο της το μεγαλείο

8. Kinect Joy Ride

Το Kinect JoyRide, το πρώτο παιχνίδι αγώνων ταχύτητας χωρίς χειριστήριο, προσφέρει τις ωραιότερες βόλτες σε εσάς και τους φίλους σας – χωρίς να χρειάζεστε δίπλωμα οδήγησης. Το Kinect Joy Ride συνδυάζει τους συναρπαστικούς αγώνες καρτ με την αβίαστη διασκέδαση που εγγυάται ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετέχει όλο το σώμα, μόνο με Kinect για Xbox 360. Ζήστε την εμπειρία οδήγησης της ζωής σας είτε μόνοι σας, είτε έχοντας απέναντι σας έως και οκτώ παίκτες στο Xbox LIVE και ο κόσμος σας περιμένει να τον κατακτήσετε.

Τιμή: 51 ευρώ

9. Fable III

Οι παίκτες θα αναλάβουν διάφορους ρόλους, από εκείνον του επαναστάτη μέχρι αυτόν του ηγεμόνα. Με τη συνοδεία του έμπιστου σκύλου τους, θα εμπλακούν σε μια μάχη ενάντια στην αδικία, θα διαμορφώσουν συμμαχίες, θα συνθλίψουν τους εχθρούς τους και θα αναλάβουν την ηγεσία του βασιλείου. Αλλά η μεγάλη δύναμη συνεπάγεται και πολλές ευθύνες. Θα τηρήσουν τις υποσχέσεις που δώσανε στο δρόμο για την κατάκτηση της εξουσίας ή θα τις αθετήσουν για προσωπικό όφελος;

Τιμή: 67 ευρώ

9-1. Xbox 360 S Premium System Bundle Fable III

Τιμή: 289 ευρώ

Η κονσόλα Xbox 360 250GB είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη αριθμό τεμαχίων σε πακέτο με το θρυλικό τίτλο Fable III, που υπόσχεται φέτος να ανεβάσει στα ύψη όλη τη σειρά παιχνιδιών του Fable. Στο Fable III, ηγείστε της επανάστασης με σκοπό να αναλάβετε τον έλεγχο της περιοχής του Albion, πολεμάτε στο πλευρό των ανθρώπων σας και ζείτε την εμπειρία του έρωτα και της απώλειας ενώ ετοιμάζεστε για ένα πόλεμο που θα προστατεύσει το βασίλειό από τον εχθρό. Η επιλογές που θα κάνετε σε αυτή την επανάσταση θα καθορίσουν το μέλλον όλης περιοχής.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το παιχνίδι Fable III, το Xbox 360 250GB S, μαύρο ασύρματο χειριστήριο Xbox 360, και καλώδιο Xbox 360 Composite A/V (στάνταρ ανάλυση).

9-2. Fable III Limited Collector’s Edition
Τιμή: 82 ευρώ

Η Περιορισμένη έκδοση περιλαμβάνει συσκευασία φτιαγμένη σε μορφή βιβλίου εμπνευσμένο από το παιχνίδι, το παιχνίδι Fable III, τραπουλόχαρτα Fable III, επιχρυσωμένο νόμισμα, ψηφιακό περιεχόμενο (μέσω κάρτας LIVE), δύο στολές ηρώων (αντρική/γυναικεία), δύο μοναδικές τοποθεσίες και έναν σκύλο ράτσας(!).

Αλλα Δώρα Microsoft:

10. Microsoft LifeCam Cinema

Tιμή 74,99 ευρώ


Απολαύστε και μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές σας σε υψηλή ευκρίνεια, με τη Microsoft LifeCam Cinema. Πρόκειται για τη web camera που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και προσφέρει High Definition εικόνα στα 720p ενώ διαθέτει την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας ClearFrame. Έτσι, σας εγγυάται πεντακάθαρη εικόνα και κρυστάλλινο ήχο. Καταγράφει εικόνα υψηλής ευκρίνειας με ταχύτητα μέχρι 30 καρέ το δευτερόλεπτο, βασίζεται σε οπτική τεχνολογία υψηλής ποιότητας, με δυνατότητα AutoFocus και κρυστάλλινο φακό υψηλής ακρίβειας, πεντακάθαρο ήχο, χάρη στο ψηφιακό μικρόφωνο με φίλτρο εξουδετέρωσης εξωτερικού θορύβου. Είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και διαθέτει ευέλικτη βάση στήριξης ώστε να προσαρμόζεται στις πιο πολλές οθόνες επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών.

11. Halo Reach

Το Halo Reach διηγείται την τραγική και ηρωική ιστορία του Noble Team, μια ομάδα των Spartans οι οποίοι μέσα από μεγάλες θυσίες και ανεξάντλητο κουράγιο έσωσαν αμέτρητες ζωές και έδρασαν υπέρ των αδυνάτων. Ο πλανήτης Reach, είναι η τελευταία γραμμή υπεράσπισης της ανθρωπότητας, ανάμεσα στους καταπατημένους Covenant και τον απόλυτου στόχου τους, την καταστροφή της Γης. Αν η επιχείρηση αποτύχει, η ανθρωπότητα θα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Το Halo Reach σας βυθίζει σε μια ηρωική ιστορία, καθώς παίζετε σαν μέλος του Noble Team, ενός ουλαμού από εικονικούς Spartan στρατιώτες, όπου ο καθένας έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο και είναι τόσο μοναδικός όσο και η προσωπικότητα και τα προσαρμοσμένα όπλα του.

Τιμή:

To παιχνίδι κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις,

Standard αντί 67 ευρώ,

Limited αντί 82 ευρώ,

και Legendary αντί 129 ευρώ.

Η έκδοση Limited περιλαμβάνει το δίσκο με το παιχνίδι σε συσκευασία καλυμμένο στο ONI black box, ένα αποκλειστικό σετ πανοπλίας Elite για χρήση πολλαπλών παικτών, μια τσάντα με το προσωπικό ημερολόγιο του Dr. Halsey και άλλα απόρρητα έγγραφα και αντικείμενα που αποκαλύπτουν καλά κρυμμένα μυστικά από το σύμπαν του «Halo».

Η έκδοση Legendary περιλαμβάνει το δίσκο με το παιχνίδι, το εγχειρίδιο το πλήρες περιεχόμενο της Limited Edition, ένα ομοίωμα της ομάδας Noble έντεχνα κατασκευασμένη σε ειδικό καλούπι από τους «καλλιτέχνες» της McFarlane Toys, βαμμένο στο χέρι και με ξεχωριστό μοναδικό κωδικό ανά τεμάχιο -«αυτό το asset δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή οποιουδήποτε φανατικού του «Halo» που σέβεται τον εαυτό του», σύμφωνα με την MS, καθώς και ειδική θεματική συσκευασία UNSC.

12. Microsoft Arc Keyboard

Τιμή: 54,99 ευρώ


Το Arc Keyboard, ένα από τα πιο κομψά και στιλάτα πληκτρολόγια που έχετε δει, ήρθε για να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ευχρηστία του αλλά και τον καινοτόμο του σχεδιασμό. Μικρό σε διαστάσεις, με λεπτό, πρωτοποριακό design, πανέμορφες καμπύλες και δυνατότητα εύκολης μεταφοράς, το Arc Keyboard ενσωματώνει επίσης μια σειρά από λειτουργικά χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για χρήση οπουδήποτε κι αν εργάζεστε με τον υπολογιστή σας. Παράλληλα, το πολύ μικρό του μέγεθος το κάνει ιδανικό στη μεταφορά, καθώς έχει μήκος 30 εκ., πλάτος 15,5 εκ. και πάχος μόλις 2 εκατοστά! Εκεί που η άνεση και η λειτουργικότητα συναντούν την κομψότητα, το Arc Keyboard αποτελεί την ιδανική πρόταση.

13. Microsoft Arc Touch Mouse

Τιμή: 65,50 €

Χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό, είναι απαράμιλλο σε εμφάνιση, αίσθηση και επιδόσεις. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό design και μια χαρακτηριστική κομψότητα, κάτι που το κάνει το ιδανικό ποντίκι για να τονίσει την ποιότητα στη ζωή σας. Παράλληλα, προσφέρει και προηγμένη τεχνολογία. Απλά κουνήστε το δάκτυλό σας για να περιηγηθείτε πάνω-κάτω στις σελίδες και ακουμπήστε απαλά την ειδική περιοχή για να μείνετε στο σημείο που θέλετε. Και χάρη στην τεχνολογία BlueTrack που ενσωματώνει, εργάζεται στις περισσότερες επιφάνειες που θα συναντήσετε. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε ταχύτητα και ανταπόκριση, με ένα άγγιγμά σας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024