Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλό Live Help και χαλάλι το ποντίκι

Καλό Live Help και χαλάλι το ποντίκι

Χαρακτηριστικά που επιζητούμε στα διαδικτυακά καταστήματα ειδών πληροφορικής, όπως η άμεση εξυπηρέτηση μέσω Διαδικτύου, επιδεικνύει στην νέα του διαφημιστική καμπάνια το getitnow.gr.

Χαρακτηριστικά που επιζητούμε στα διαδικτυακά καταστήματα ειδών πληροφορικής επιδεικνύει στην νέα του διαφημιστική καμπάνια το getitnow.gr.

Το getitnow.gr συνεχίζει την προσφορά της ημέρας ενός προϊόντος με έκπτωση έως και 70% και τις παρουσιάσεις προϊόντων με βίντεο και τονίζει ότι είναι το μοναδικό διαδικτυακό κατάστημα που παρέχει την υπηρεσία Live Help.

Δείτε ενδεικτικά ένα βίντεο από το Getitnow.gr όπου ο ειδικός απαντά σε ερωτήματα σχετικά με την επιλογή τηλεόρασης:

Όσοι συνηθίζουν να επισκέπτονται ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα το ξέρουν καλά: το Live Help έχει αποδειχτεί ψέμα, αφού κανείς δεν απαντά, τουλάχιστον άμεσα.

Με τη νέα του καμπάνια το Getitnow.gr προβάλλει τη δυνατότητά του να ανταποκρίνεται στα διαδικτυακά αιτήματα των επισκεπτών του είτε άμεσα (Click2Chat) είτε με μικρή καθυστέρηση τηλεφωνικά στον τηλέφωνο που θα αφήσει ο επισκέπτης (Click2Call).

Για αυτούς τους λόγους, φαίνεται να αναφωνεί «Ναι!… αυτό είναι μαγαζί!» ο ενθουσιασμένος χρήστης που πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό με τον τίτλο Click Smart, προσθέτοντας ένα ακόμα σπασμένο ποντίκι στα ήδη πολλαπλά συσσωρευμένα. Ας είναι έτσι και χαλάλι το ποντίκι…

Ενα παράδειγμα Live Help από το Getitnow.gr

Κάνοντας κλικ στο Live Help μας απάντησε ο Γιώργος, ο οποίος ανταποκρίθηκε επαρκώς στα ερωτήματά μας σχετικά με την επιλογή αποκωδικοποιητή MPEG-4 για μια τηλεόραση LCD. Μας κατατόπισε σχετικά με το περιλαμβάνεται και τι όχι στο πακέτο που μας πρότεινε (όπως τα απαραίτητα καλώδια), σύγκρινε την επιλογή κάρτας και «κουτιού» και γενικότερα, ζωντάνεψε την επίσκεψή μας στο getitnow.gr.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024