Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δώρα αποκλειστικά στα καταστήματα Wind

Δώρα αποκλειστικά στα καταστήματα Wind

Η Wind προτείνει πέντε σχετικά οικονομικά smartphone, τρία από τα οποία διατίθενται αποκλειστικά από τα καταστήματά της.

Η Wind προτείνει πέντε σχετικά οικονομικά smartphone, τρία από τα οποία διατίθενται αποκλειστικά από τα καταστήματά της.

1. Αποκλειστικά στα καταστήματα Wind: ZTE Blade – 159 ευρώ

Με λειτουργικό σύστημα Android, στην έκδοση 2.1, δυνατότητα σύνδεσης στο Ίντερνετ μέσω Wi-Fi, υποστήριξη δορυφορικής πλοήγησης και με βοήθεια από το δίκτυο της Wind (A-GPS), υποστήριξη σύνδεσης δεδομένων όπου υπάρχει διαθεσιμότητα 3G, με σχετικά μεγάλη οθόνη αφής 3,5 ιντσών και κάμερα με ανάλυση 3.2 Mpixel.

2. NOKIA X3-02 – 169 ευρώ

Ένα κινητό Touch and type (δηλαδή με οθόνη αφής αλλά και πληκτρολόγιο μαζί), με κάμερα σχετικά υψηλής ανάλυσης 5Mpixel, υποστήριξη Wi-Fi και 3G.

3. Sony Ericcson X8 – 197 ευρώ

Αναβαθμισμένο στην έκδοση Android 2.1, με υποστήριξη δικτύωσης με Wi-Fi και 3G, πλοήγηση με A-GPS, κάμερα 3.2Mpixel, οθόνη αφής 3 ιντσών και το περιβάλλον εργασίας Timescape (User Interface) της Sony.

4. Αποκλειστικά στα καταστήματα Wind: IDEOS – 166 ευρώ

Με την τελευταία έκδοση του Android, 2.2, Wi-Fi, A-GPS, 3G, κάμερα 3.2 Mpixel και oθόνη αφής 2,8 ιντσών.

5. Αποκλειστικά στα καταστήματα Wind: R 221 – 24,90 ευρώ

Ένα κινητό που μπορεί να υποστηρίξει δύο διαφορετικές κάρτες sim, με έγχρωμη οθόνη 65K 1,8 ιντσών, με κάμερα VGA, ραδιόφωνο FM χωρίς χρήση ακουστικών, δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 και λειτουργία ως φακός.

Γιορτινές προσφορές από τα καταστήματα WIND

Ειδικά για την περίοδο των γιορτών και μέχρι 31/12/2010, τα καταστήματα WIND προσφέρουν:

Για επικοινωνία χωρίς περιορισμούς, τηλεφωνία και γρήγορο Internet από το κινητό και το σταθερό, η WIND, μέσω του WIND One προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και από το σταθερό και από το κινητό , διαθέσιμα λεπτά προς όλα τα κινητά, για να καταναλωθούν και από το σταθερό και από το κινητό, broadband σύνδεση στο Internet τόσο από το σταθερό όσο και από το κινητό και απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία μεταξύ του κινητού και του σταθερού.

Οι ενδιαφερόμενοι για νέα σύνδεση στο WIND ONE XL αποκτούν δώρο ένα tablet pc, αντίστοιχα στο WIND ONE L κερδίζουν έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο HDD 250GB, στο WIND ONE M ένα MINI DV και στο WIND ONE S έναν αποκωδικοποιητή MPEG4.

Για ελεύθερη επικοινωνία προς όλα τα κινητά WIND & Q, όλα τα σταθερά, τα υπόλοιπα δίκτυα καθώς και ενσωματωμένα SMS και Mbytes για χρήση Internet, η εταιρία διαθέτει τα WIND – Νέα Προγράμματα. Οι ενδιαφερόμενοι για σύνδεση ή φορητότητα του αριθμού τους στο WIND XL ή WIND 3XL αποκτούν μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές από την αλυσίδα super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, αντίστοιχα στο WIND L ΔΩΡΟ μία δωροεπιταγή αξίας 40€, στο WIND M μία δωροεπιταγή αξίας 30€ και στο WIND XS ή S ΔΩΡΟ μία δωροεπιταγή αξίας 10€.

Για απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps/1Mbps, δωρεάν ασύρματο router, και την πιο οικονομική σταθερή τηλεφωνία, η εταιρία διαθέτει τα προγράμματα WIND DOUBLE PLAY από 19,90€ το μήνα. Επιπλέον, με κάθε νέα σύνδεση στο WIND DOUBLE PLAY L ή Μ οι συνδρομητές κερδίζουν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (Nikon, Fuji ή Kodak, ανάλογα με το διαθέσιμο στοκ).

Οι επισκέπτες των καταστημάτων WIND, την περίοδο των γιορτών επίσης θα βρουν σε αποκλειστικότητα τα νέα προσιτά Android smartphones με τις αμέτρητες δυνατότητες, ZTE Blade και HUAWEI IDEOS with Google εντελώς δωρεάν με σύνδεση στο νέο συμβόλαιο WIND Small (μηνιαίο πάγιο 35€, 1500 λεπτά ομιλίας προς WIND και Q, 90 λεπτά ομιλίας προς λοιπά εθνικά δίκτυα, 1500 SMS προς WIND και Q, 30 SMS προς λοιπά εθνικά δίκτυα και 100MB mobile internet για χρήση internet.)

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: «Προστατεύουμε την ομάδα και τη στηρίζουμε με φωνή, πάθος και καρδιά»

Ο Ολυμπιακός με νέα ενημέρωση του καλεί τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στην αναμέτρηση της Πέμπτης (9/5) με αντίπαλο την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024